Skip to main content

SCHIMBARE. Şefa de la Antena 2 “a ales să se dedice unor proiecte personale”.

 

Sursa foto: Wall-Street

Publicitate

ACTUALIZARE: Mirela Albu a trimis un punct de vedere legat de demisia de la Antena 2. Vreau “mai mult decat crearea si dezvoltarea acestui post tv timp de 7 ani, neavand intotdeauna sprijinul necesar intr-un demers de o asemenea anvergura”, spune ea. Poziţia, în articol.

Mirela Albu, Channel Manager al postului Antena 2a ales să se dedice unor proiecte personale”.

Potrivit oficialilor postului Antena 2, “în vederea unei noi abordări strategice ce va debuta în următoarele luni, Antena 2 trece prin câteva schimbări la nivel operaţional”.

În acest context, Mirela Albu nu va mai ocupa rolul de Channel Manager.

Până la numirea noului Channel Manager, conducerea postului va fi asigurată de Daniela Drăghici, Channel Manager Interimar.

Poziţia Antena Group:

“În vederea unei noi abordări strategice ce va debuta în următoarele luni, Antena 2 trece prin câteva schimbări la nivel operaţional.

În acest context, Mirela Albu nu va mai ocupa rolul de Channel Manager pe care şi l-a asumat ani de zile cu responsabilitate şi implicare unice.

Mirela a ales să se dedice unor proiecte personale, în timp ce noua direcţie a televizunii Antena 2 va fi comunicată în curând.

Intact Media Group mulţumeşte Mirelei Albu pentru activitatea extraordinară desfăşurată de-a lungul timpului, pentru dedicare şi rezultate, dar şi întregii echipe Antena 2, pentru performanţele realizate încă de la debut, echipa în care rezidă încrederea pentru stabilirea unor noi recorduri!

Antena 2 se regăseşte în primele 10 canale de pe piaţă, în Prime Time, la nivelul targetului 18-49 urban. Comparativ cu 2010, Antena 2 a avut o creştere de 9% a numărului de telespectatori pe Whole Day şi de 11% în Prime-Time, pe targetul comercial. Antena 2 este de asemenea recunoscută pentru numărul record de programe live, frecvenţă care poate fi comparabilă cu cea a unei televizuni de ştiri.

Până la numirea noului Channel Manager, conducerea postului va fi asigurată de Daniela Drăghici, Channel Manager Interimar.

Antena 2 face parte din divizia TV Intact Media Group, alături de A1, A3, Euforia şi GSP TV. Publicul acestor posturi TV numără zilnic peste 6 milioane de români.”

Mirela Albu, despre demisia de la Antena 2

Mirela Albu a trimis un punct de vedere legat de demisia de la Antena 2. Vreau “mai mult decat crearea si dezvoltarea acestui post tv timp de 7 ani, neavand intotdeauna sprijinul necesar intr-un demers de o asemenea anvergura”, spune ea.

Mirela Albu, pentru Paginademedia.ro:

“Am demisionat pentru ca vreau ca "personal best-ul" meu sa fie mai mult decat crearea si dezvoltarea acestui post tv timp de 7 ani, neavand intotdeauna sprijinul necesar intr-un demers de o asemenea anvergura.

Iubesc meseria asta si am facut-o de 20 de ani cu mare drag. Asa ca nu pot permite ca nimeni si nimic sa-mi stirbeasca dorinta de a face asta in continuare.

Multumesc echipei alaturi de care am construit un post TV care a performat cu profesionalism indiferent de conjuncturi.”

CARTE DE VIZITĂ MIRELA ALBU:

  • Absolventă a Academiei de Teatru şi Film, promoţia 2000, regie

TVR (1994-2000)

  • prezentator şi producător emisiunea Lumea dansului (realizată de Silvia Ciurăscu)
  • şefa biroului de presă şi relaţia cu concurenţii internaţionali la festivalul Cerbul de Aur
  • redactor muzical în echipa Aurorei Andronache
  • Premiu APTR pentru emisiunea Lumea Dansului

Antena 1 (2000-2013)

  • Producător şi regizor artistic al primelor 15 ediţii Din Dragoste (producător general Valeriu Lazarov)
  • Producător:
    • Academia Vedetelor (emisiune prezentată de Dan Negru)
    • De vorbă cu Adrian Păunescu
    • Folclorul Contraatacă
    • Batem Palma
    • Jocurile de la Saint Tropez

Antena 2 (septembrie 2006)

  • Head of Production (până în 2010), în perioada în care directorul staţiei era Mihai Gâdea
  • Din 2010, Channel Manager Antena 2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Observator Observator
    Mirela, ai mancat deeaba o groaza de bani si ai pacalit viata cu gratie. Succesuri pe mai departe!
  • Thor Thor
    Urmează Oreste.
  • geo geo
    Adevarul este ca cifrele de audienta ale Antenei 2 sunt f slabe...ptr ca si acoperirea este limitata...cred ca si unele canale de desene animate sunt mai bine vizionate decit Brancu si Bahmu la un loc..
  • Mihai Mihai
    Astia la Antene au baut apa toti dupa Voiculescu.Exprimare mai comunista decat acest comunicat nu am vazut.Auzi,channel manager interimar!! INTERIMAR nu exista in limba englezaaaaaaa !!! Va durea pixul daca scriati director ?Sau trebuia sa sune americaneste?

Trimite un comentariu

sus