Skip to main content

Steaua - Poli, aproape două milioane de telespectatori. Meciul a fost peste Te cunosc de undeva

 

steaua-laurentiu-mich
Sursa foto: Mediafax/ Laurențiu Mich

Publicitate

Meciul dintre Steaua și Poli a ținut în fața ecranelor aproape două milioane de români din întreaga țară. Partida a condus seara de miercuri la capitolul audiențe, plasându-se peste show-ul Te cunosc de undeva de pe Antena 1.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiența posturilor tv pe intersecția dintre cele mai importante programe ale serii de miercuri.

 

NAȚIONAL. Partida din Cupa României a avut pe intervalul 20.28 - 21.53, în care s-a intersectat cu show-ul de pe Antena 1, 1,9 milioane de telespectatori din întreaga țară. Antena 1 s-a poziționat pe locul al doilea, cu o medie de 1,3 milioane de privitori.

URBAN. Meciul a avut rezultate bune și pe urban, având puțin peste un milion de telespectatori. Antena 1 a ținut aproape, având 950.000 de telespectatori de la orașe. Kanal D, ocupantul locului trei a peste o treime din audiența Antenei 1.

COMERCIAL. Aproximativ 630.000 de persoane cu vârste între 18 și 49 de ani au urmărit partida dintre Steaua și Poli. Antena 1, și aici pe locul al doilea, a fost urmărită de 407.000 de telespectatori.

Audiența posturilor TV pe intersecția dintre meciul Steaua - Poli și emisiunea Te cunosc de undeva, la nivel NAȚIONAL

NATIONAL   Nr persoane   Rtg%   Share  
Pro TV 1.893.000 9,9 18,4
Antena 1 1.348.000 7,1 13,1
Kanal D 974.000 5,1 9,5
Prima TV 716.000 3,8 7
Acasa TV 551.000 2,9 5,4

Audiența posturilor TV pe intersecția dintre meciul Steaua - Poli și emisiunea Te cunosc de undeva, la nivel URBAN

NATIONAL   Nr persoane   Rtg%   Share%  
Pro TV 1.080.000 10,3 18,7
Antena 1 946.000 9 16,4
Kanal D 383.000 3,7 6,6
Prima TV 377.000 3,6 6,5
Acasa TV 268.000 2,6 4,6

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • trecand peste greseala ce tine de limba romana... nu te pot intelege... ce ai tu de castigat daca un post se impune in fata altuia? Aii idee cate milioane de euro fac posturile astea? Tu cate faci? Exact... in timp ce ei fac bani... tu ce faci?
  • Sa nu exageram cu aceste audiente. Stiu ca sunt foarte multi microbisti, dar sunt si persoane care prefera emisiuni de divertisment. Emisiunea Te Cunosc De Undeva este o emisiune care este extrem de vizionata si se pozitioneaza intoodeauna pe primul loc in preferintele telespectatorilor.
  • Sambata 28 septembrie, cand antena 1 a difuzat meciul steaua poli Timisoara, audientele au fost la jumatate. http://www.paginademedia.ro/2013/09/vocea-romaniei-debut-cu-peste-doua-milioane-de-romani-pe-minut-dublu-fata-de-locul-doi-audientele-emisiunii/
  • Era logic ca acesta va fi clasamentul...cu toate ca audienta Protv nu este una de speriat...Daca Antena 1 transmitea meciul si avea audienta asta circotasii ar fi zis ca Protv ar fi scos un scor mai mare. Eu cred ca pozitionarea, de multe ori, a Antenei 1 pe locul 3 este cauzata si de iesirea acesteia de pe DTHul celor de la [email protected]
  • ceea ce nu multa lume stie este ca aceste cifre n-au asa o mare relevanta... eu fac marketing si daca este sa discutam strict financiar ceea ce conteaza e targetul(publicul tinta ales de ei). De ex. Antenele merg pe publicul comercial daca nu ma insel.... de aici vin banii din publicitate pentru ei... cu alte cuvinte pentru ei nationalul/ urbanul nu conteaza. Asta-i doar un aspect... mai sunt reclamele alea cu P, care apar neanuntate si sunt scurte sau cele care micsoreaza ecranul... astea de cele mai multe ori sunt mai scumpe decat cele traditionale... all in all eu zic sa nu va mai certati pe viitor care e mai tare dintre televiziuni, pentru ca ei toti fac munti de bani, in timp ce voi va pierdeti timpul, neuronii si nu castigati nimic...
  • microbistii stiu ca se uita la meci dar nu cred ca au fost chiar asa de multe persoane care s-au uitat la meci mai ales ca este din campionat intern si nu are o miza chiar asa de mare.cred ca sunt putin exaqgerate aceste statistici.

Trimite un comentariu