Skip to main content

TITLU ZILEI. Adevărul: ANTIȘISTUL, preotul care ține slujbe la portavoce

 


Ziarul Adevărul dă astăzi titlurile zile în subiectul exploatării gazelor de șist. Și pe prima pagină, dar și pe interior.

Publicitate

Antișistul, titrează ziarul pe prima pagină. Un articol despre preoții implicați în acțiunile contra exploatării gazelor de șist.

În pagina a doua, ziarul merge pe un joc de cuvinte: Biserica Română, infiltrată pe șest la proteste anti-șist.

IMPORTANT! Dacă ați observat un titlu care va atras atenția (creativ, inspirat sau nu, amuzant etc), puteți participa la un concurs pe Paginademedia.ro, la acest link.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Antisistul este ANTICRISTUL, aici banii vorbesc nu credinta sa fie clar, pochii au ajuns de risu lumii ei nu-l mai slujesc pew DOMNUL ci slujesc banii si averea.
  • un titlu de c***t! de ce pe sest? ca doar nu-i vreo manarie de unde le iese de-o ciunga preotilor, din contra, e un razboi nedrept in care pentru prima data de la '45 incoace biserica trece de partea victimelor! daca este felicitat un titlu care arunca in derizoriu singura reactie de calitate a preotilor din romania, fiind o denigrare grosolana a a unui act corect, nu mai am ce spune si idiotii din romania in frunte cu trepanatii care pun asemenea titluri isi merita si sper sa-si primeasca cutremurele care-i vor lasa fara case, gazele care le vor veni la chiuveta in loc de apa potabila si eventual titeiul care va iesi in ani la suprafata arzand tot ce-i viata pe sute de km patrati, asa ca in brazilia care e in procese cu chevron de ani de zile! "insirand la versuri goale ce din coada au sa sune" . pe sest e guvernul romaniei in scandalul gazelor de sist. dar asta, platitii guvernului, n-au voie sa scrie! :(

Trimite un comentariu