Skip to main content

PREA CA LA ŢARĂ. TVR 3 va promova “ruralul agricol, cultural şi turistic”

 

tvr mdr
Claudiu Săftoiu şi Daniel Constantin

Publicitate

Televiziunea Română vrea să elaboreze un "nou concept pentru TVR 3, care să devină o expresie a mediului rural", după cum a declarat Claudiu Săftoiu, Preşedintele-Director General al TVR, astăzi, la semnarea unui protocol de cooperare cu Ministerul Agriculturii.

„Vrem să punem accent pe elaborarea unui nou concept pentru TVR 3, care să devină o expresie a mediului rural, a conservării spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, dar şi de actualitate şi de societate rurală”, a spus Claudiu Săftoiu, PDG al TVR”, potrivit unui comunicat de presă al televiziunii publice.

Semnarea protocolului de către Claudiu Săftoiu, Preşedintele-Director General al TVR, şi Daniel Constantin (Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale) a avut loc în cadrul Târgului Internaţional de Produse şi Echipamente pentru Agricultură, INDAGRA 2013.

Care este scopul acestui protocol?

Claudiu Săftoiu, PDG al TVR:

„Prin colaborarea cu MADR ( Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale) ne propunem informarea publicului, în special din zonele rurale, punând în valoare potenţialul uriaş pe care îl au studiourile teritoriale TVR în comunităţile locale."

Protocol semnat între Televiziunea Română şi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale urmăreşte "derularea de proiecte comune, prin realizarea unor emisiuni şi evenimente în parteneriat", după cum se mai arată în comunicatul de presă.

"Scopul comun al acestui protocol este informarea societăţii româneşti, în ansamblu, dar cu preponderenţă a comunităţilor rurale şi a comunităţilor locale mici şi mijlocii. Conform protocolului, TVR va transmite programe de televiziune ce au ca scop cunoaşterea şi informarea comunităţilor locale, a zonei rurale şi a publicului interesat în scopul dezvoltării acestor comunităţi, comunicarea politicilor naţionale şi europene din domeniul agricol, dialogul cu fermierii, dar şi cu oamenii care desfăşoară activităţi în sectoarele conexe", se mai arată în comunicat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Sarmanul Saftoid! Habar nu are ca TVR 3 nu e in oferta de programe standard a nici unui furnizor de cablu obisnuit. Asa ca audienta, oricum minima, a postului astuia fara identitate, va fi 0 (zero). Oare securistul trimis de Ponta in fruntea TVR a facut recent un examen psihiatric?
  • Cristian Cristian
    Daca printr-un astfel de parteneriat TVR obtine niste bani de la MADR, de ce nu?
    Sper ca odata cu schimbarea grilei TVR 3 nu dispare Viata Satului de pe TVR 1.
    Ironia sortii: TVR 3 nu prea se prinde in mediul rural...

    --

    Sper ca va exista si o colaborare intre TVR News si Parlamentul Romaniei, alte state din jur transmit in direct sedintele parlamentului, asta ar putea face si TVR News.
  • telespectator telespectator
    Bine ca ati inchis TVR Cultural si lasati mizeria asta rurala, tvr3.Desigur, baza electoratului PSD e semianalfabeta si va aprecia !

Trimite un comentariu

sus