Skip to main content

Vocea României, cea mai urmărită ediție de până acum. Național TV, pe locul patru cu un reality-show

 

vocea romaniei

Publicitate

Românii, cu ochii pe Vocea României. Show-ul de talente a înregistra aseară cea mai urmărită ediție de până acum, având o medie de 2,8 milioane de telespectatori din toată țara.

Atât la nivel național, cât și urban, show-ul a avut cifre de peste trei ori mai mari decât cel de-al doilea clasat, Antena 1.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiența posturilor din seara Vocea României.

NAȚIONAL. Vocea României a ținut în fața televizoarelor mai bine de 2,8 milioane de români în fiecare minut. Pro TV s-a menținut pe intervalul show-ului la o distanță considerabilă față de cel de-al doilea clasat, Antena 1. Postul a pus la bătaie un film de acțiune Pe cont propriu, care a fost urmărit de 828.000 de persoane. Național TV s-a poziționat pe locul patru cu un reality-show, Iubire interzisă.

Minutul de aur la nivel NAȚIONAL: 3,8 milioane de telespectatori, la 21.20

URBAN. Show-ul s-a menținut pe primul loc și la orașe. Peste 1,6 milioane de români din mediul urban au urmărit show-ul de talente. Vocea a fost la o distanță considerabilă de Antena 1, care a avut 510.000 de telespectatori. Și la orașe Național TV s-a menținut pe locul patru, cu o medie de 315.000 de telespectatori.

Minutul de aur la nivel URBAN: 2,3 milioane de telespectatori la 21.19.

COMERCIAL. Pe publicul cu vârste între 18 și 49 de ani, emisiunea a avut aproape un milion de telespectatori în fiecare minut. Pe locul doi a fost Antena 1, 300.000.

Audiența posturilor TV pe intervalul emisiunii Vocea României, la nivel NAȚIONAL

  Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
Pro TV 2.878.000 15,1 27,9
Antena 1 828.000 4,4 8,0
Kanal D 795.000 4,2 7,7
National TV 767.000 4,0 7,4
Acasa 365.000 1,9 3,5

Audiența posturilor TV pe intervalul emisiunii Vocea României, la nivel URBAN

  Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
Pro TV 1.678.000 16,0 30,2
Antena 1 510.000 4,9 9,2
Kanal D 389.000 3,7 7,0
National TV 315.000 3,0 5,7
Acasa 199.000 1,9 3,6

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Pustiulica, eu vorbeam de faptul ca sunteti una si aceiasi persoana. Nu e nevoie sa folosesti 3 nick-nameuri ca sa arati ca esti postac.
 • De ce tinere? Ti se pare ca daca nu-mi place emisiunea de la pro inseamna ca sunt antenist, sau angajat pe la felix? Te inseli! Sunt oameni si oameni cu pareri si gusturi diferite. N-am sa dau socoteala in fata ta, insa pune-ti un semn de intrebare! nu esti pe drumul cel bun!!!
 • TVR nu apare nicaieri...fireste, doar a difuzat un meci apatic de fotbal de Liga a II-a, CS Craiolugta - FC Olt Slatina, care a interesat doar citeva zeci de mii de olteni. Pina cind isi va mai batea joc televiziunea publica de majoritatatea romanilor!?
 • Jix, PETRUS si Maya sunt una si aceiasi persoana care posteaza din sediul Antena 1 sau dintr-o institutie condusa de Felix.
 • Ma tem ca nu stiu despre ce vorbesti. Care audiente, care emisiuni bune, care filme tari? "Singur acasa" de Craciun si Greu de ucis tot restul anului. Nu mai traim in anii 90, nu mai punem botul la orice se arata la televizor.
 • Mi se pare un circ emisiunea asta de pe PROsT.V, eu nu pot sa integ de ce se uita oamenii la asa ceva. Sa-l vezi pe brenciu ala cum se maimutareste pe acolo si pe moga cum isi da aere de vedeta...
 • Eu nu cred ca Vocea Romaniei a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor. Atat eu, cat si prietenii mei care sunt destul de multi am urmarit filmul de pe Antena 1.
 • Eu nu stiu ce vad oamenii la vocea romaniei... Le place cum face circ brenciu sau ce? mi se pare o emisiune falsa pentru ca toti stiu sa cante...
 • Te cunosc de pe niciunde" ..are in general public in varsta !!!! O emisiune penibila .. nu ma mir ca a dat chix in fata Protv-ului !!!!
 • Protv lider absolut pe targetul statiei, comercial 18 49 urban. Vocea Romaniei a obtinut 17,1 rating cu 35,8% share, in vreme ce antena 1, a obtinut 5,5 rating cu 11,4% share. Duminica 1 decembrie, Vocea Romaniei va spulbera kix factor in confruntare directa.
 • Si din ceea ce ai scris tu, rezulta ca emisiunea "Te cunosc de undeva" este adresata oamenilor in varsta ?
  Nu imi place ceea ce ai scris tu "... sa-si traiasca tineretea in baruri si discoteci...". Tinerii, de mici, trebuie sa isi cladeasca un viitor, nu sa piarda timpul prin baruri, discoteci. Trebuie sa isi vada de scoli, licee, sa mai citeasca o carte in timpul liber.
 • antena1 nici nu şi-a propus mai mult. pentru ei e o realizare că sunt pe locul doi cu un film de duzină, probabil luat gratis. cât timp ei au mutat o emisiune locomotivă, Te cunosc de undeva, este evident că au cedat lupta pentru seara de sâmbătă.

  ciudat este că protv face rating într-o seară de sâmbătă, cu un program pentru tineret. asta înseamnă că tineretul român e trist şi stă în casă, la televizor, în loc să-şi trăiască tinereţea în baruri şi discoteci. ieşiţi, bă, din case!!!!

Trimite un comentariu