Skip to main content

1 DECEMBRIE. La Prima TV Horia Vîrlan gătește românește și B.D intră în acțiune

 

IMG_8815De Ziua Națională a României, postul Prima TV va difuza ediții speciale ale emisiunilor "Copiii spun lucruri trăsnite" (cu Florian Ghimpu, de la 13.00) și "Cireașa de pe tort" (19.30), în care Horia Vîrlan, gazda emisiunii, va pregăti o cina tradiţională.

Publicitate

De la ora 22.00, postul are programat filmul românesc de comedie "B.D intră în acțiune" (1970), peliculă care îi are în roluri principale pe Dem Radulescu, Toma Caragiu, Sebastian Papaiani și Puiu Călinescu.

"De Ziua Naţională, Horia Vîrlan găteşte într-o ediţie specială „Cireaşa de pe tort”, avându-i ca invitaţi pe Ionuţ Fulea, Sava Negrean Brudaşcu şi Veta Biriş. Săptămâna aceasta, emisiunea a fost filmată la Alba Iulia, iar participanţii au pregătit tot felul de surprize", potrivit unui comunicat al postului.

Horia Vîrlan, gazda emisiunii Cireașa de pe tort: 

"De Ziua Naţională am gătit mâncăruri specifice acelei perioade de timp, iar cele puse pe masă au fost preparate pe care le mâncau ţăranii înstăriţi sau orăşenii cu dare de mână”, spune Horia.

Prima TV sărbătorește în avans Ziua Națională a Românei cu “Fii pe fază!”

Alex Bogdan şi concurenţii emisiunii Fii pe fază! s-au îmbrăcat în costume tradiţionale româneşti şi au sărbătorit în avans Ziua Naţională a României. Emisiunea concurs va fi difuzată de Prima TV, mâine, de la ora 17.00.

“De sărbătoare”, “Domnitori”, “Mihai Eminescu”, “Aşezarea României”, “Produse româneşti dispărute”, “Portul popular”, “România-n bucate” sau “Casa regală” sunt câteva dintre domeniile din care au fost formulate întrebările din această ediţie, potrivit unui comunicat al postului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu