Skip to main content

11 Noiembrie. Un director al Facebook a încasat peste 100 de milioane de dolari pentru o treime din acțiuni

 

facebook-apps

Publicitate

FACEBOOK FACE TOȚI BANII. Marc Andreessen, membru în Consiliul de Administrație al Facebook, a vândut o treime din acțiunile pe care le deține la companie, pentru 111 milioane de dolari, după ce cotația bursieră a rețelei de socializare a atins un maxim record, scrie Wall-Street care citează MediafaxAndreessen mai deține 4,57 milioane de acțiuni Facebook.

Facebook a atins în luna octombrie un nou maxim record pe bursa de la New York, datorită optimismului investitorilor privind perspectivele de creștere a afacerilor companiei, în special în zona dispozitivelor mobile.
Un director al Facebook a incasat peste 100 mil. $ pentru o treime din actiuni


KANAL D SCHIMBĂ SATELITUL. Kanal D a anunțat industria de comunicații că începând cu data de 15 noiembrie a.c. televiziunea va trece pe satelitul Eutelsat și va fi codată, urmând ca firmelor de cablu din Romania să li se furnizeze în custodie receptoare cu norma de codare inclusă, scrie Forbes România care citează Media Expres.

Kanal D nu va folosi o procedură care implică receptoarele furnizate de Amiko din Ungaria iar criptarea este de tip BISS (din engleză „Basic Interoperable Scrambling System”), un sistem de criptare dezvoltat de European Broadcasting Union și un consorțiu de producători de echipamente care oferă proprietarilor de drepturi controlul deplin asupra transmisiilor prin satelit.
Kanal D trece de pe Thor pe Eutelsat din 15 noiembrie


DIN SPAȚIU, LIVE PE NBC. Miliardarul britanic Richard Branson, fondatorul Virgin Group, a anunțat că postul de televiziune NBC va transmite în direct călătoria sa în spațiu la bordul vehiculului spațial Virgin Galactic SpaceShip Two, scrie Wall-Street.ro. care citează Mediafax.

Dacă totul va funcționa corect în timpul testelor prevazute în calendarul ce precede lansarea, Richard Branson și cei doi copii ai săi, Holly, în vârstă de 31 de ani, și Sam, în vârstă de 28 de ani, ar putea decola spre orbita terestră de la o baza spațială din New Mexico, în august 2014.

Calatoria lor va fi transmisa in direct de postul NBC, care va inregistra in prelabil si pregatirile care vor fi facute inainte de acest zbor spatial, scrie Mediafax.
Calatoria in spatiu a miliardarului Richard Branson, difuzata in direct de NBC


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu