Skip to main content

28 Noiembrie. CNA primeşte de la Guvern şapte imobile ca sedii teritoriale

 

CNASEDII PENTRU CNA. Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a primit în administrare şapte imobile situate în Constanţa, Craiova, Galaţi, Piteşti, Focşani, Braşov, Suceava, pe care să le folosească drept sedii teritoriale, în baza unei hotărâri de guvern, scrie Mediafax. Hotărârea a fost aprobată în şedinţa de ieri a Executivului.

Prin actul normativ este aprobată înscrierea imobilelor în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestora în administrarea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

CNA primeşte de la Guvern şapte imobile ca sedii teritoriale


INCENDIU. O clădire de pe Calea Victoriei, unde se află şi sediul site-ului Hotnews.ro, a fost afectată ieri de un incendiu care a izbucnit la subsolul sau, scrie DailyBusiness.ro.
Pompierii au menţionat că incendiul a izbucnit la un atelier de bijuterie situat la subsolul clădirii ce mai găzduieşte şi sediul Casei de Modă Venus.
Incendiul a fost stins şi nu a existat nici o victimă şi nici pagube materiale însemnate, scrie Hotnews.ro.
Sediul Hotnews.ro, afectat de incendiu


ALEC BALDWIN, FĂRĂ SHOW TV. Talk-show-ul nocturn găzduit de actorul Alec Baldwin pe reţeaua de televiziune americană MSNBC a fost anulat, potrivit unui anunţ făcut, în urmă cu două zile,  de reprezentanţii postului, scrie Mediafax.
Emisiunea găzduită de câştigătorul premiului Emmy fusese deja suspendată pentru două săptămâni la începutul lunii, în urma insultelor adresate unui fotograf din New York, pe care un grup de apărare a drepturilor homosexualilor le-a considerat homofobe, insulte pentru care actorul şi-a cerut ulterior scuze.
Talk-show-ul găzduit de Alec Baldwin pe reţeaua americană MSNBC a fost anulat

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus