Skip to main content

Andreea Creţulescu schimbă barca: de la Realitatea TV, la România TV

 

andreea-cretulescu-jurnalul

Jurnalista Andreea Creţulescu, cea care realiza Realitatea la raport la Realitatea TV, se mută la România TV. Informaţia a fost confirmată, pentru paginademedia.ro, de către jurnalistă. Ea a evitat să spună ce urmează să facă la televiziunea lui Sebastian Ghiţă, precizând că urmează să facă un anunţ pe pagina ei de Facebook.

„Am avut o relaţie bună cu Cozmin Guşă şi proiecte jurnalistice superbe aici la Realitatea TV. Nu se întâmplă nimic cu Realitatea TV, va rezista şi va rămâne un foarte bun post de ştiri”, a declarat jurnalista pentru paginademedia.ro.

Jurnalista a lucrat în presa scrisă, la Cronica Română şi la Curierul National. Ulterior a intrat în televiziune şi a trecut pe la Tele 7abc, Antena 1 şi Realitatea TV. La televiziunea de ştiri, a lucrat din septembrie 2005 până în 2009 şi a moderat emisiunile Deschide lumea, Editorii Realităţii, Reporterii Realităţii, Fabrica, Tu decizi, Realitatea te priveşte. Creţulescu a revenit la Realitatea TV în 2010.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anti anca anti anca
    ce-i cu tine fata, ce citesti? care e repetitia? tv?
  • ionut ionut
    Duce-te-ai! Oricum Raitaru e croit pentru tine! Timbrul vocal te ajuta! Vei fi exact in locul care trebuie: un OTV modern:))))
  • Anca Preda Anca Preda
    Dvs. citiți înainte să publicați aceste articole? Atâtea repetiții nu mi-a mai fost dat să văd de multă vreme! Și vă numiți PAGINA DE MEDIA!!!!!
  • gicu gicu
    se incalzeste pe margine rares bogdan?.. si dobrovolsky la radio raitaru? :)))))))
  • gicu gicu
    :)))))))))))))))))))))))) poate era mai potrivita la antena 3.. da credca nu mai avea loc acolo.. ca deja e prea plin :)))

Trimite un comentariu

sus