Skip to main content

ANIVERSARE. 20 de ani de Antena 1 și 1 Decembrie, trei zile de programe speciale

 

Screen Shot 2013-11-29 at 10.26.37 AMAntena 1 împlineşte astăzi 20 de ani pe piaţa media românească, motiv pentru care a pregătit un program special, cu muzică live și o gala aniversară X Factor, încheiată cu un recital Holograf.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă programul celor trei zile aniversare de pe Antena 1:

VINERI. Pe parcursul întregii zile, unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului vor concerta live în Iași, Timișoara și București.

De la 20:00 întră în scenă X Factor cu o gală specială aniversară, încheiată cu un recital Holograf.

SÂMBĂTĂ. Postul va difuza filmul animat Albă ca zăpada și cei șapte pitici.

DUMINICĂ, 1 DECEMBRIE

  •  Ziua de duminică va debuta cu o ediţie specială a Observatorului, difuzată în intervalul 11:00 – 12:30, cu transmisiuni live de la parada pentru Ziua Naţională.
  • La ora 12:30 Răzvan şi Dani vor lansa o competiţie pe teme folclorice. Vedete de muzică populară precum Daniela Condurache, Veta Biriş sau grupul Teleormanul se vor întrece cu puştii de la Next Star, întregul moment fiind jurizat de cei doi matinali şi Omar, câştigătorul primului sezon Next Star.
  • De la ora 16:00, începe o partidă specială Super Bingo Metropolis de Ziua Naţională a României.
  • De la ora 19.00, Anca Lungu va prezenta cele mai importante ştiri ale serii, iar de la ora 20.00, postul trustului Intact va difuza filmul King Kong, o producție din 2005.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu