Skip to main content

Conducerea cancan.ro a trecut la Spynews

 

Publicitate

Mutare pe piața publicațiilor online de tip tabloid. Oana Costea, redactor-șef al Cancan.ro și Sabina Ivănică, redactor șef adjunct, au trecut la Spynews.ro, site din grupul Intact.

Oana Costea și Sabina Ivănică vor ocupa, la Spynews, aceleași poziții ca la cancan.ro: redactor-șef, respective redactor-șef adjunct.

Cele două au lucrat la cancan.ro încă de la lansarea publicației, în urmă cu aproximativ șase ani. Ele au experiență în presa de tip tabloid.

Oana Costea a lucrat la Evenimentul zilei, pe vremea când ziarul era condus de Ion Cristoiu, dar și la tabloidul Libertatea. Sabina Ivănică a lucrat, înainte de cancan.ro, printre altele, la Click! și la Averea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Presa tabloida exista peste tot in lume. E doar un bussines din care se castiga binisor. Nu-s prosti cei care ofera, ci cei care accepta aceste mizerii. Ei doar profita de prostime si fac bani. Nu e ceva ilegal.
  • Pe una dintre ele, cred ca pe Sabina, am mai vazut-o la tv. Nu parea muma-padurii. Pe cealalta nu o stiu. Dar, daca au condus cancan.ro, in ultima perioada, cand site-ul a fost pe primul loc, banuiesc ca n-or fi atat de proaste si urate... Si vad ca astia de la Spynews le-au pus tot pe partea de coordonare, nu le-au luat pentru "fata de la pagina 5"!
  • Astea sunt ,,mintile luminate,,ale presei tabloide ?De ce nu le aratati si in poze ,sa vada lumea cum arata individele ??

Trimite un comentariu