Skip to main content

Dobrovolschi cere frecvențe pentru două radiouri. Situația mărcii Guerrilla, incertă

 

Sursa foto: Unica
Sursa foto: Unica

Publicitate

Dobrolific SRL, firma deținută în totalitate de Mihai Dobrovolschi, s-a înscris pentru a obține frecvențe radio cu două proiecte, Radio Guerrilla și Eu-Inimă-Radio. Solicitările vor fi pentru Rădăuți și Suceava, la Radio Guerrilla și Sibiu, Rădăuți, Suceava la Eu-Inimă-Radio. Cele două propuneri au fost făcute în condițiile în care nu se știe cu exactitate cui aparține marca Guerrilla.

La prezentarea proiectelor a venit, în fața CNA, Mihai Dobrovolschi. „Vreau să spun din capul locului că situația ciudată a ofertei, aceeași frecvență pe două denumiri provine din istoria învolburată a mărcii Guerrilla. Si Eu-inimă-radio este tot o încercare a noastră de a reface Guerrilla care, după cum știți, nu a picat din cauza conținutului editorial ci din cauza vicisitudinilor politice, economic, penale”, a spus Dobrovolschi.

Despre Guerrilla: E un proiect care a început în 2004. A fost targetat pentru pătura mijlocie, creatori de opinie, oameni cu venituri medii și mari, un target care este slab reprezentat.

Firma Dobrolific, cea care s-a înscris la concurs pentru licențe, aparține în totalitate lui Mihai Dobrovolschi. „S-a decis acest lucru cu susținerea tuturor colegilor din departamente. Este o firmă făcută de mine pentru piața audiovizuală. Firma în sine a activat nu doar pe piața radio ci și în producția audiovideo, editorial, emisiuni de televiziune la TVR 2. Credem că, eu, ca acționar principal, și cei din jurul meu, nu aveam nicio hibă de preluare a acestelor licențe.

Narcisa Iorga, membru CNA, a cerut clarificări despre marca Radio Guerrilla.
Dobrovolschi a explicat că situația este încă neclară. „Am făcut demersuri pentru a afla cui aparține și nu am reușit. La OSIM, marca aparține unei societăți care nu mai există (Polifonic - n.r.). Dacă cineva vine în timpul concursului cu dovada că deține marca Guerrilla, am fi nevoiți fie să ajungem la o înțelegere, fie să continuăm sub un alt nume. Așa că am decis ca măsură profilactică să prezentăm și un alt nume”, a explicat Dobrovolschi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • da.. un lingau si asta.. Oricum nu i se mai potrivea marca Guerrilla, ca ceea ce face el de vro 2 ani numa guerrilla nu e.. ci mai degraba "radio useleu"
  • Ce penibil este Dobro. Noi suntem prosti si nu vedem umbrele lui Vantu, Mihaiu si Ponta ? Pe cand era la Pro macar avea coloana vertebrala .

Trimite un comentariu