Skip to main content

Drepturile de difuzare pentru Champions League şi Europa League, un miliard de euro în Marea Britanie

 
europa champions league - gagsport
europa champions league - gagsport

europa champions league - gagsport

Publicitate

Meciurile din Champions League şi Europa League se vor vedea, în Marea Britanie, la BT Sports, din 2015. Compania care deţine postul a câştigat toate drepturile pentru meciurile celor două campionate europene. Suma pentru cele trei sezoane va fi de 1.075.981.484 de euro, potrivit BroadbandTVNews.

Televiziunea are astfel drepturi exclusiv pentru toate cele 350 de meciuri, pe an, din Champions League şi Europa League din cele trei sezoane începând din 2015.

Potrivit sursei citate, este pentru prima dată când toate drepturile celor două competiţii europene ajung la o singură televiziune.

Compania a anunţat că va face în aşa fel ca aceste meciuri să fie cât mai accesibile fanilor şi că o parte dintre partide vor fi disponibile gratuit pe BT Sport, chiar şi clienţilor care nu au optat pentru acest post în grilă.

În prezent, meciurile celor două competiţii europene sunt difuzate de Sky Sports şi ITV. Anunţul a lovit puternic în acţiunile BSkyB şi ITV, care au scăzut cu 9%, respectiv, 3%, astăzi, la deschiderea bursei, potrivit The Guardian.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus