Skip to main content

EXCLUSIV. Cheloo, peste 500 de reclamații primite la CNA: „Instigă la violență verbală asupra comunității gay”

 

Cheloo

Publicitate

UPDATE. Numărul reclamațiilor împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, a ajuns la 700.

Curg plângerile împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, după reacțiile acestuia la adresa unui concurent. Până la ora redactării acestui articol, peste 500 de reclamații au fost primite la CNA, la nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii X Factor.

Reclamațiile curg de la o oră la alta. Sunt 500 de reclamații și continuă să curgă, a spus Laura Georgescu pentru paginademedia.ro. Reamintim că în ediția X Factor de duminică, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care și-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”.

Câteva fragmente din plângerile primite: 

 • „Felul în care Cheloo se adresează participantului este jignitor, defăimător și umilitor la adresa lui, a sexualității, țării de origine și a modului în care el își exprimă sexualitatea (prin îmbrăcăminte), iar o cauză medicală (dioptriile) nu ar trebui luată în derâdere sau batjocorită și în niciun caz pe un post național. prin comportamentul lui, instigă la violență verbală asupra comunității gay”.
 • „Vă solicit să sancționați postul Antena 1 și a domnului Cătălin Ștefan Ion (Cheloo) pentru incitare la ură pe considerente de orientare sexuală”.
 • „Difuzarea acestor declarații homofobe contravine art 40 din legea audiovizualului care interzice difuzarea de programe care conțin orice formă de incitare la ură, pe considerente de rasă, religie, naționalitate, sex sau orientare sexuală”
 • „Sunt declarații homofobe, discriminatoare”
 •  „Aveți verticalitate și fiți obiectivi”.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Tu vii aici si comentezi pe aceasta pagina in legatura cu instigarea la ura? Tu care instigi la ura? Nu stiam ca in noua era ai dreptul sa aplici legea junglei. Eu stiam ca in tarile civilizate s au descoperit principiile. Si ptr cultura ta, principiile se aplica mereu, nu dupa cum iti convine. Daca consideri ca fiecare are dreptul la opinie atat timp cat este spus fara a jigni asta nu inseamna ca iti da dreptul sa raspunzi la rau cu rau (daca iti sunt jignite indirect parerile sa jignesti la randul tau persoana care le a expus). Daca vezi un mesaj deplasat ii explici frumos ca nu e bine, daca esti civilizat... Asa ca inainte sa faci pe desteptul, invata sa fii educat!
 • Bine punctat .... inteleg o asemenea aparitie la un concert nu o emisiune tv si daca canti ca Freddy Mercury sau Madonna. Altfel este doar circ iar televiziunile ar trebui amendate pentru ca promoveaza astfel de comportamente.
 • ce uşor e să vă ascundeti în spatele unui username, dezorientaţilor. vă promitem o viaţă
  grea ;)
 • :))))))) maria munteanu esti cazuta rau tata in cap :)))) "cheloo are dreptate astfel de comunitati gay nu fac decat sa distruga imaginea noastra in afara." care imagine? aia de tigani si hoti imputiti,aia de romani=hoti? dute in germania,olanda,italia si dupa mai lasa un coment pe aici cu ce intalnesti prin europa ca daca intri intr-un magazin si te aud aia vb limba romana incep sa te urmareasca tot timpul pe care il petreci acolo doar ptr ca ai vb in limba ta. sa fim realisti romania are o alta imagine in europa
 • Cine iti "instigat copii la alte nebunii" angelina? o persoana care nu ii este rusine sa se afiseze in fata oamenilor asa cum este si care nu se minte pe el insusi?.....sau cheloo care "instiga copii la alte nebunii"? si daca tu esti atat de inapoiata in cat sa asemenea bazaconii aici mai bine te-ai omora fata tatii ca degeaba traiesti.....Imi este rusine ca sunt roman.
 • Pentru ca se presupune ca majoritatea este heterosexuala, ar fi putin neobisnuit sa o si afirmi. Tocmai pentru ca se presupune, sint persoane care prefera sa clarifice acest aspect. Nu e vorba de "parada". In schimb, tu esti libera sa faci reclamatie pentru orice alte jigniri a adus tovarasul Cheloo altor persoane, daca consideri ca e nedrept.
 • In primul rand acest concurs este pe dos de la bun inceput...Lipsa de profesionalism.
  Ce cauta Cheloo in juriu?
  Ce calitati are Cheloo?
  Cheloo este un om cu o mentalitate fixa. Este problema lui pe cine uraste sau iubeste in privat dar sa vii la o emisiune in calitate de jurat si sa faci circ in halul acesta si pe deasupra sa mai fie si oameni care iti iau apararea prostiei mi se pare un comportament demn de tara noastra de cacat cu oameni de cacat in ea.
  Concursul nu este organizat cum trebuie. Juratii nu sunt alesi conform criteriilor adecvate altor tari civilizate care impun juratilor sa fie impartiali.

  Juratii ar trebui sa dea niste teste de cultura generala de clasa 8-a pentru a nu ne trezii cu un ANALfabet ca Cheloo in juriu jucandu-se cu cariera a atator contestanti si naruindu-le visele din cauza conceptiilor lui personale.

  Nu este vorba aici doar de discriminare la adresa "comunitatii gay", Cheloo nu are ce cauta in Juriu. El poate fi un simplu spectator si este prea mult pentru o audienta. Este incredibil de ce este capabila specia umana sa isi faca in relatiile cu ceilalti atunci cand li se acorda o pozitie superioara.

  Am un link pentru oamenii homofobi si pentru comunitatea gay sau pentru cine doreste sa isi dea seama cum ce inseamna sa fii discriminat in cazul in care ati avut sau nu de-a face cu astfel de probleme.

  Imaginati-va cum ar fi fost ca heterosexualitatea sa fi fost minoritatea iar majoritatea homosexuala iar voi sa fiti un copil tachinat de catre homosexuali pentru ca voi sunteti heterosexuali.
  http://www.youtube.com/watch?v=CnOJgDW0gPI

Trimite un comentariu