Skip to main content

EXCLUSIV. Ciprian Stancu, veteranul vânzărilor Pro TV, pleacă de la CME

 

Publicitate

Continuă seria schimbărilor în Pro TV, după demisia lui Adrian Sârbu. Ciprian Stancu, şef al vânzărilor, pe şase ţări, al companiei Central European Media Enterprises, pleacă din compania mamă a Pro TV, începând de la 1 decmebrie.

Ciprian Stancu a fost promotorul politicii de creşteri a preţului publicităţii şi a eliminării rebate-ului.

Ciprian Stancu, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

“A fost o decizie comună, în condiţiile schimbării de management de la CME. Am decis împreună că este mai bine să nu continuăm colaborarea.

În calitate de coordonator al vânzărilor, am fost implicat direct în politica de creştere a preţului publicităţii în toată regiunea şi de transparentizare prin eliminarea rebate-ului. În Cehia, această schimbare a fost mai abruptă, iar piaţa de acolo nu a reacţionat cum ne aşteptam.

Rezultatele după nouă luni şi schimbarea de tot management CME au condus la o optică diferită asupra politicii de vânzări a companiei.”

Care este direcţia?

“Consistent cu principiile care m-au ghidat, până în acest moment nu am iniţiat discuţii cu nicio altă companie din industrie, pentru un nou angajament. Mi s-a părut corect să rămân loial companiei până în ultima zi sub contract, a declarat Ciprian Stancu pentru Paginademedia.ro.“

Carte de vizită Ciprian Stancu:

  • Ciprian si-a inceput cariera Pro in anul 2000, cand s-a alaturat echipei de vanzari a canalului Acasa TV.
  • A fost apoi, pe rand, in functia de Sales Manager Acasa TV in 2002, iar incepand cu 2005 in cea de Head of TV Sales PRO TV S.A.
  • In perioada 2008-2010 a fost de asemenea implicat in operatiunile din Ucraina ale Central European Media Enterprises (CME), compania mama a Pro TV S.A. Initial a indeplinit functia de Consultant in vanzari, devenind ulterior Membru al Boardului de Management.
  • În 2010 a fost numit CME Head of New Media & MediaPro, iar din ianuarie 2011 pana in prezent a coordonat managementul de vanzari din cele 6 tari ale CME din functia de Head of CME Sales.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • creola creola
    “A fost o decizie comună, în condițiile schimbării de management de la CME. Am decis împreună că este mai bine să nu continuăm colaborarea". Si marmota invelea ciocolata.
  • name name
    Este foarte usor sa acuzi, sa jignesti sau sa vorbesti de lucruri despre care habar nu aveti Adi & Adrian. Intr-un business este ca si in viata, uneori pierzi, alteori castigi. Important este sa inveti lectia si sa mergi mai departe. Atat Sarbu, cat si oamenii din echipa lui au fost niste vizionari si intotdeauna au fost primii care au dat startul la tot ce inseamna inovatie in televiziunea din Romania.
  • adrian adrian
    Ba e greu sa ai cojones sa spui lucrurilor pe nume, preferand sa fii penibil! Zii adevarul, ba, ca te-au concediat! Vezi Doamne, ai ajuns tu, un biet angajat sa evaluezi cot la cot cu sefii taisi ati ajuns la aceeasi concluzie...hahahaha! Bai, baiatule, esti de toata jena!
  • adi adi
    Ce usor e spui ca pleci din cauza ca s-a schimbat magementul, ca aveti diferente de opinii,cand in realitate te-au zburat astia dupa ce ideea ta ,,geniala,,i-a nenorocit!V-ati crezut prea smecheri (tu si Protv) si ati crezut ca vor sta clentii drepti.Ei uite ca acum va cocosati voi.Inteleg ca prostia a facut-o si in alte tari.Ca paguba sa fie si mai mare.

Trimite un comentariu

sus