Skip to main content

Fundaţia Romanian Business Leaders a cumpărat o pagină de reclamă în ZF pentru a-i transmite un mesaj lui Victor Ponta

 

ZF - foto

Publicitate

INEDIT. Fundaţia Romanian Business Leaders a cumpărat o pagina de publicitate în Ziarul Financiar pentru a-i adresa un mesaj premierului. Textul este „un joc de imaginaţie” pentru Victor Ponta.

„Imaginaţi-vă că locuiţi într-un bloc obişnuit, cu vecini obişnuiţi. Vă plătiţi regulat datoriile, nu murdăriţi pereţii, nu faceţi gălăgie după lăsarea serii. Destul de des, fără să fi aflat din timp, vi se întrerupe apa. Sau vine plină de rugină”, spune mesajul, care continuă cu o înşiruire de probleme de zi cu zi. „Din când în când, mergeţi la administratorul de bloc şi-i explicaţi, pe un ton politicos, că situaţia este intolerabilă. Şi că ce se întâmplă nu e bine pentru nimeni din bloc”, mai spune mesajul.

Mesajul prezintă în final şi legătura dintre administrato şi şeful guvernului. „Ei bine, nu sunteţi un locatar obişnuit, domnule prim-ministru. Sunteţi administrator. Iar blocul e o ţară. România”

Ponta RBL
Captură Paginademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • scorpyo scorpyo
    Foarte frumos spus. Imi pare rau doar... ca politicienii nu dau 2 bani pe noi si doar la alegeri isi aduc aminte de alegatori.....

Trimite un comentariu

sus