Skip to main content

Instanţa suspendă retragere licenţei Click FM, frecvenţă scoasă la concurs

 

radio-studioRăsturnare de situaţia în cazul Click FM, fostul City FM. Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe 30 octombrie, la cererea Radio City Bucureşti SRL suspendarea deciziei CNA de retragere a licenţei postului Click FM, până la judecarea dosarului de fond. Decizia este definitivă.

Publicitate

Ce spune decizia Curţii de Apel: Admite cererea de suspendare provizorie formulată de reclamanta SC Radio City FM Bucureşti în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Naţional al Audiovizualului. Dispune suspendarea provizorie a executării deciziei nr. 477/17.09.2013 emisă de pârât până la soluţionarea cererii de suspendare ce face obiectul dosarului nr. 6735/2/2013 aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti. Fără cale de atac.

Frecvenţa a fost scoasă la concurs în luna septembrie. Pentru ea se bat nouă companii, printre care Ridzone, care deţine licenţa România TV, Antena 3 SA, cu Radio 3 FM, şi RCS&RDS, cu Digi FM, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Concursul de frecvenţe lansat de CNA ar urma să înceapă pe 18 noiembrie.

Click Fm a rămas fără licenţa de emisie în luna iulie, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La momentul respectiv, postul de radio nu mai emitea de mai bine de o lună de zile.

Licenţa Click FM a expirat pe 22 mai. Pe 4 iunie, CNA a avut pe ordinea de zi prelungirea licenţei. La momentul respectiv, un reprezentant al firmei care deţine licenţa a declarat că postul de radio, deţinut de Adevărul Holding, se va întoarce la proprietarul iniţial, Adrian Andrici. Acesta a mai spus că din cauza intrării în insolvenţă a Adevărul Holding, contractul dintre cele două companii a fost denunţat.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlad Vlad
    Singura tara din UE unde licentele se 'dau' e Băsescia. În TOATE tarile europene, aceste licente sunt plătite.
  • petre petre
    licenta asta parca e o mancare,prajitura ceva,daca nu e folosita se strica.e o jmecherie a celor de la cna .sunt interese mari acolo.lumea primeste telefoane.lumea pleaca in excursii prin tari straine.lumea are nepoti si amante de angajat la tv si radio.in fond licenta o da ancomul.cna-ul doar supravegeaza respectarea unor reguli.minime.asa ca cna-ul trebuia sa astepte sa se lamureasca situatia.cum o obliga legea.ca acum.faptul ca a incalcat legea nu se pedepseste.sau la cna nu se pune?
  • Cosmin Cosmin
    Licentele nu se cumpara. Sunt scoase la concurs, ca la noi, cu niste conditii specificate. Dosarul care intruneste cel mai bun punctaj, castiga. Intr-adevar, castigatorul frecventei plateste o taxa anuala de licenta la bugetul de stat, deci nu e gratis, ca la noi.
  • Vlad Vlad
    Ungurii au desființat instituția similara CNA, deciziile și reglementările de rigoare sunt elaborate de comisia de cultura a parlamentului. Nerespectarea legii sancționată de instituțiile statului (politie parchet instante). Licențele se cumpără.
  • Vasile Vasile
    Pai hai sa facem un mic exercitiu de logica, nu?

    - Licența Click FM a expirat pe 22 mai
    - Pe 4 iunie, CNA a avut pe ordinea de zi prelungirea licenței. Partile nu s-au putut decide cine ramane proprietarul licentei care expirase, deci, cum poate fi aceasta prelungita?
    - postul de radio, nu are asadar, nici licenta, nici emisie, nici proprietar

    Ce decizie vroiai sa ia CNA-ul?

    Si care ar fi solutia de la "unguri"?
  • mirceA mirceA
    alex, faci pe prostul sau... ?
    Important e pe cate frecvente se aude. Asa puteau sa aiba in Buftea, Ciolpani si Otopeni. Nu emiteau din Bucuresti !
  • alex alex
    Unde ai auzit tu ca profm emite pe 3 frecvente in Bucuresti ?
    102,8 e cea originala
    97.9 e cea de la info pro
    si probabil te referi la 99,6 de pe Vf. Costila
  • Vlad Vlad
    Ce se întâmplă cu CNA? Toate deciziile luate de distinșii membrii în ultima perioada sunt aiurea.
    DEMISIA. Mănâncă banii contribuabililor degeaba cu mașini birouri secretare și salarii babane. Ce rost are., atât timp cât orice decizie a CNA este tranzita de instante? Demisia membrilor și di, onoarea instituției, numirea unor responsabili în comisiile de cultura și instante. DEMISIA INCSPABILIOR. Soluția de la unguri e cea mai ok.
  • qwerty qwerty
    nu inteleg de ce accepta CNA ca ProFM sa aiba trei frecvente in Bucuresti si transmite pe toate acelasi lucru, RadioRomaniaActualitati, Cultural si Muzical au fiecare cate doua frecvente, Europa FM are de asemenea două frecvenţe. Un total de şase frecvenţe ocupate aiurea. Şi nouă firme se bat pentru un singur loc. Cât o fi şpaga?

Trimite un comentariu

sus