Skip to main content

Intact Production cere dizolvarea societăţii care deţine Evenimentul zilei

 

Tribunalul Bucuresti

Intact Production a depus la Tribunalul Bucureşti o solicitare prin care cere dizolvarea societăţii care deţine Evenimentul zilei.

Ziarul scrie că firma familiei Voiculescu face referire la datoriile acumulate de trustul Editura Evenimentul şi Capital în anii 2010 şi 2011.

Potrivit EVZ, în solicitarea Intact Production, se spune că "din analiza rezultatelor financiare înregistrate de societatea Editura Evenimentul şi Capital în anii 2010 şi 2011 şi publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe Publice" rezultă că trustul a înregistrat pierderi, iar "activul net s-a diminuat la mai puţin de jumătate din valoarea capitalului social subscris (conform datelor de la Registrul Comerţului, capitalul social subscris este de 200 lei)".

Cererea de chemare în judecată cuprinde şi articolele din Legea 31/1990 în baza căreia firma Intact Production a familiei Voiculescu a deschis acţiunea împotriva EEC. La articolul 5 se precizează că: "orice persoană INTERESATĂ se poate adresa instanţei pentru a cere dizolvarea societăţii".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion din balon ion din balon
    Si cu tepele de la Jurnalul ce se mai intampla? Alo, Radu Tudor, ia fa o analiza de caz! Alo, Gadea, ia fa o emisiune despre teapa cu multele bilete la ordin neonorate catre Litera International cedate tipografiilor? Alo, Badea, ia mai fa intr-un teledon un spagat, ma, pentru ajutorarea ziaristilor de la Jurnalul carora li s-au luat mai multe paini de la gura in ultimii ani! Ciuvica, alo, comand un raport dintr-ala cum stii sa faci tu mai bine la GIP, despre teapa Jurnalul! Asta ca sa nu mai zic nimic de...Tuca, cel care scrie poezii din panteon! Halal, bre, treaba curata la Intact!
  • etc etc etc etc
    Pentru ca o firma sa fie in regula in Romania, trebuie sa aibe minim 200 de lei capital social, sunt multe firme in Romania cu venituri de milioane de euro si capital social asa e legea.

    Pentru jurnalisti de investigatie cautati cum Intact-ul isi varsa profitul in off-shore-uri iar jurnalisti sunt platiti cu bani din conturi din Luxemburg.

Trimite un comentariu

sus