Skip to main content

MasterChef - proba celebrității se mută din calea meciului România - Grecia

 

MasterChef proba celebritatii
MasterChef - Proba celebrității va fi difuzat săptămâna viitoare în ziua de luni, nu marți așa cum este programat de obicei. Show-ul de gătit a fost mutat de pe tronsonul pe care marțea viitoare va fi difuzat, pe Antena 1, barajul România - Grecia, pentru Cupa Mondială 2014.

Publicitate

Lunea viitoare va fi aglomerată pentru audiovizual. Va fi pentru prima dată când MasterChef se va bate direct cu o altă emisiune de cooking, Top Chef, de pe Antena 1, dar și cu inamicul permanent, Suleyman magnificul.

Meciul tur dintre Grecia și România se va disputa vineri, 15 noiembrie, și va fi difuzat de România TV, începând cu ora 21.45. Returul, de marțea viitoare, se va vedea pe Antena 1.

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • frate neati facut praf cu Elena asta a vostra...a gatit 3 ciocolate si a castigat...macar Don baxter a muncit in pana mea la o vita ...pasha man same there...Elena ciocolata alba si neagra cu seminte de cocaze sau ce a pus acolo si gat...normal trebuia si aici o hotie...sa va fie rusine
  • RTVul transmite meciul tur, te corectez, si sa iti raspund la intrebare: ptr ca celelalte televiziuni de sport sau generaliste nu s-au bagat sau nu au avut banul..si daca nu se baga RTV-ul - cred ca e mina lui Mihai Craiu la mijloc - vedeam cu totii meciul la...Radio Romania Actualitati.
  • Eu nu inteleg anomaliile acestea care se pretrec in peisajul media din Romania. Cum e posibil ca o televiziune de stiri sa intre pe felie si sa transmita meciul retur dintre Grecia-Romania?

Trimite un comentariu