Skip to main content

Meciul Steaua - Schalke, difuzat de TVR 1, Digi Sport și Dolce Sport

 

steaua

Publicitate

FOTBAL EUROPEAN. Meciul de Champions League, dintre Steaua și Schalke, care se va juca în această seară de la ora 21.45, va fi transmis de TVR, Digi Sport și Dolce Sport.

Pe Dolce Sport, partida va fi comentată de Emil Gradinescu și Bogdan Cosmescu. Pe Digi Sport meciul va fi comentat de George Dobre și Bogdan Socol.

Pe TVR 1 vor comenta Marian Olaianos și Emil Hossu Longin.

Cu cine se va bate meciul: 

  • Antena 1 va difuza Mireasă pentru fiul meu
  • Pro TV are programat MasterChef Proba celebrității.
  • Prima TV are programat Mondenii și Trăsniții.
  • Kanal D are Suleyman Magnificul și Wow Biz.

Citește și: 

EXCLUSIV. Cheloo, peste 500 de reclamații primite la CNA: „Instigă la violență verbală asupra comunității gay"

ANALIZĂ. Naționala de fotbal a României, magnet pentru audiență. Meciurile din ultimul an au scos milioane de telespectatori

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • La Digi si la Dolce, comentatorii sunt praf. Din 90 de minute, ei vorbesc 80 de minute despre transmisiile pe care le vor face pe lumea cealalalta sau pe care le-au facut intr-o alta viata. Nu mai vorbesc de trimiterea obsesiva catre pauza si final, atunci cand in studio ne asteapta o gramada de mancatori de ... La fel si la GSP TV ! Unde sunt comentatorii de alta data ?
  • TVR pentru acoperire, Digi pentru calitatea transmisiei și Dolce pentru comentariu. Că așa e la noi, nu le poți avea pe toate într-un singur loc.
  • Eu vorbesc de principiu, nu de bani sau de drepturi de televizare. Echipa nationala trebuie sa fie difuzata de postul national (TVR), ca sa fie vazut de tot romanul. Din cate stiu eu, Antena 1 nu se vede pe satelit la Dolce sau la RDS (nu stiu exact la care din ei). Asta era ideea. Pe Steaua poate sa o transmita si Etno TV, ca nu ma deranjeaza.
  • goagal nu ai nicio treaba cu achizitia de drepturi tv, UEFA vinde Champions League pe optiuni, in functie de retransmisie(FREETOAIR) si cel mai important lucru de bani... Echipa Nationala se vinde cu exclusivitate..... Un meci de CL nu valoreaza 250.000 de EURO.... la achizitie... mai ales in grupe...
  • Din moment ce e transmit de 3 televiziuni (inclusiv TVR), inseamna ca meciul Stelei este mult mai interesant (Steaua nu mai are nicio sansa de calificare, nici macar in primavara europeana), decat cel al Nationalei, un meci decisiv pentru o calificare la un Campionat Mondial, si care a fost transmis de un post de stiri si cancan (RTV - OTV 2). Bineinteles ca toate 3 cele posturi se lauda ca meciul Stelei e difuzat de ei, ''in exclusivitate''.

Trimite un comentariu