Skip to main content

Noul iubit al Andreei Berecleanu notifică presa: fără știri despre viața mea privată

 

Andreea Berecleanu

Publicitate

Moda notificărilor continuă. De data aceasta, este vorba despre nou iubit al Andreei Berecleanu, doctorul Stan Constantin, care nu vrea ca presa să mai dea informații despre viața sa personală. Acesta a trimis instituțiilor de presă, cu excepția Antenelor, o notificare a unui birou de avocatură prin care cere site-urilor, publicațiilor și posturilor tv.

„Vă notific faptul că, în conformitate cu dispozițiile art 71 și următoarele din Codul civil, ce reglementează respectul vieții private și al demnității umane, îmi manifest în mod expres dezacordul față de orice publicare/difuzare în cadrul publicației/site-ul/postului dumneavoastră, de informații, imagini fotografice, înscrisuri, comentarii privind aspecte care țin de viața mea privată, orice demers al Dvs contrar acestei manifestări urmând a fi considerat o atingere adusă vieții private”, se arată în notificare.

 

În concluzie, vă comunic faptul că, în situația în care veți proceda la utilizarea ilegală de imagini și informații legate de aspecte din viața mea privată, mă voi vedea obligat să mă adresez organelor jurisdicționale competente, conform prevederilor legale în vigoare pentru a obține respectarea dreptului la viață privată, solicitând obligarea dvs la plata prejudiciilor materiale și morale cauzate, precum și a tuturor cheltuielilor de judecată și de executare ocazionate”, se arată în finalul notificării.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu