Skip to main content

O nouă răsturnare în telenovela Realitatea. Vîntu susţine că e din nou acţionar la televiziunea de ştiri

 

sov

Realitatea Media, din nou în mâinile lui Sorin Ovidiu Vîntu. Omul de afaceri şi avocata sa au declarat, pentru cotidianul.ro, că Vîntu a reintrat în posesia postului de televiziune, în urma unei decizii irevocabile a Curţii de Apel.

Mai exact, Curtea de Apel Bucureşti a reintrodus firma ELBA HOLD - controlată de familia Vîntu - ca acţionar majoritar al societăţii PSV Company cea care, la rândul ei, ar fi principala creditoare a SC Realitatea Media SA (aflată în insolvenţă).

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au anulat decizia directorului Oficiului Registrului Comerţului Bucureşti prin care firma lui Cozmin Guşă şi a lui Maricel Păcuraru - SC STRATEGIES RESEARCH INVESTMENTS SRL – a preluat firma PSV Company.

Ddecizia Curţii de Apel Bucureşti va trebui pusă în aplicare "de îndată" de Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti, după ce apare motivarea în termenul recomandat de 30 de zile de la pronunţare.

Totul a pornit, spune avocatul când "în august 2012, peste noapte, firma domnilor Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru a înregistrat ilegal la Registrul Comerţului înlocuirea din acţionariatul PSV Company a firmei ELBAHOLD, controlată de familia domnului Sorin Ovidiu Vîntu."

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat pentru sursa citată că de aspectul reintrării în posesia Realităţii TV se vor ocupa avocaţii săi, evitând să răspundă la întrebarea dacă îl va contacta direct pe Cozmin Guşă.

"Nu am intenţia să păstrez Realitatea TV. Vreau să o listez la bursă şi să o pun în vânzare", a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • poweraxxel poweraxxel
    Se pregateste din nou "batista"???
  • CDR CDR
    poate cu prilejul asta se mai ridica si Realitatea, iar Gusa n-o sa se mai invite tot timpul ca sa-si dea cu parerea in lipsa de invitati. si poate ca vor mai (re)veni si niste jurnalisti, ca Realitatea duce lipsa acuta de vedete. in ritmul asta, peste catveva luni, reporterii de acum vor prezenta stirile din studio.

Trimite un comentariu

sus