Skip to main content

O nouă răsturnare în telenovela Realitatea. Vîntu susține că e din nou acționar la televiziunea de știri

 

sov
Realitatea Media, din nou în mâinile lui Sorin Ovidiu Vîntu. Omul de afaceri și avocata sa au declarat, pentru cotidianul.ro, că Vîntu a reintrat în posesia postului de televiziune, în urma unei decizii irevocabile a Curții de Apel.

Publicitate

Mai exact, Curtea de Apel București a reintrodus firma ELBA HOLD - controlată de familia Vîntu - ca acționar majoritar al societății PSV Company cea care, la rândul ei, ar fi principala creditoare a SC Realitatea Media SA (aflată în insolvență).

Magistrații Curții de Apel București au anulat decizia directorului Oficiului Registrului Comerțului București prin care firma lui Cozmin Gușă și a lui Maricel Păcuraru - SC STRATEGIES RESEARCH INVESTMENTS SRL – a preluat firma PSV Company.

Ddecizia Curții de Apel București va trebui pusă în aplicare "de îndată" de Oficiul Registrului Comerțului București, după ce apare motivarea în termenul recomandat de 30 de zile de la pronunțare.

Totul a pornit, spune avocatul când "în august 2012, peste noapte, firma domnilor Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru a înregistrat ilegal la Registrul Comerțului înlocuirea din acționariatul PSV Company a firmei ELBAHOLD, controlată de familia domnului Sorin Ovidiu Vîntu."

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat pentru sursa citată că de aspectul reintrării în posesia Realității TV se vor ocupa avocații săi, evitând să răspundă la întrebarea dacă îl va contacta direct pe Cozmin Gușă.

"Nu am intenția să păstrez Realitatea TV. Vreau să o listez la bursă și să o pun în vânzare", a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • poate cu prilejul asta se mai ridica si Realitatea, iar Gusa n-o sa se mai invite tot timpul ca sa-si dea cu parerea in lipsa de invitati. si poate ca vor mai (re)veni si niste jurnalisti, ca Realitatea duce lipsa acuta de vedete. in ritmul asta, peste catveva luni, reporterii de acum vor prezenta stirile din studio.

Trimite un comentariu