Skip to main content

PRESA DE AZI. Băsescu, despre taxa pe benzină. Venirea lui Mutu la Petrolul, subiectele zilei

 

presa de azi 25 novEvenimentul zilei şi România liberă tratează pe prima pagină subiectul scumpirii combustibilului, din perspectiva Preşedintelui României, Traian Băsescu, care spune că majorarea preţului “nu e necesar”.

Publicitate

“Băsescu: Taxa pe benzină poate fi evitată tăind bugetul Ministerului Dezvoltării”, titrează România liberă pe prima pagină. Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu titlul: “Băsescu a demonstrat cu cifre că scumpirea benzinei nu e necesară”.

“Noua acciză pe care Guvernul Ponta vrea să o introducă pentru combustibil va determina o creştere reală a preţului benzinei şi motorinei de peste 52 de bani pe litru, ceea ce înseamnă o majorare cu 8%, a avertizat Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni”, scrie România liberă, pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi.

EVENIMENTUL ZILEI. “. Şeful statului a anunţat că dacă Guvernul creşte acciza la carburanţi, ca să facă rost de bani pentru alegeri, el respinge bugetul”, scrie EVZ pe prima pagină.

ROMÂNIA LIBERĂ. “Cum să cumperi vagoane de marfă noi, de stat, la preţ de fier vechi”, mai titrează România liberă pe prima pagină. Cotidianul reia subiectul CFR Marfă - “o companie falimentară, deşi dispunea de toate condiţiile pentru a face profit”. “Incognito. Falimentarea Căilor Ferate Române, o operaţiune care nu se opreşte de două decenii”, mai scrie ziarul editat de Medien Holding, pe prima pagină.

ziarele de sport 25 nov

PROSPORT. “Vin la Petrolul sigur” - Mutu a anunţat aseară că Ajaccio a acceptat să-l împrumute din ianuarie la Petrolul. Fotbalistul a făcut dezvăluirea pe Facebook, locul unde în urmă cu o săptămână îl ironiza pe Piţurcă, pe care l-a comparat cu Mr. Bean.

GAZETA SPORTURILOR. Mutu: “Am semnat cu Petrolul”. GSP mai scrie pe prima pagină despre meciul dintre Dinamo şi Gaz Metan. “Dinamo a smuls 3 puncte pe o ploaie scînteietoare. Aer din apă”, mai titrează ziarul de sport al grupului Intact.

ADEVĂRUL. “Soldaţii SUA cer să vină în România”. “Avem militari care au luptat în Irak alături de români şi au cerut apoi să vină în România tocmai din acest motiv”, a declarat Duane C. Butcher, şeful misiunii diplomatice a Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

LIBERTATEA: E tată pentru 250 de copii! Părintele Nicolae Tănase demonstrează că proverbul “Omul sfinţeşte locul” nu e doar o vorbă în vânt. “La Valea Screyii, Prahova, slujitorul Domnului a adunat sute de sărmani, cărora le-a dat un rost în viaţă”, scrie Libertatea, pe prima pagină.

Click!: “Văduva lui Sergiu Nicolaescu a scos la vânzare vila de la mare”.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus