Skip to main content

PRESA DE AZI. Eșecul României în presa de sport: Rio, privim!

 

Capturaţi ecranul complet 20.11.2013 115505.bmp
Rio, privim! titrează ProSport după ce România a reușit doar un egal cu Grecia în meciul de baraj care a avut loc aseară. Va fi încă un Mondial la televizor, mai scrie publicația.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi.

Evenimentul zilei: Avem dovada! TVR plătește 144.000 de euro pentru emisiunea cu Mihai Sturzu, șeful TSD, ca invitat permanent. Publicația prezintă nota de fundamentare a contractului cu TVR. Documentul mai arată că cei doi prezentatori plus invitatul permanent (Mihai Stuzru) primesc împreună 14.000 de euro net pentru cele 12 ediții pe care le vor realiza.

Adevărul: Cum a pus mâna Fuia pe Fundulea statului. Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a recurs la o inginerie de familie pentru a pune mâna pe active ale Stațiunii de Cercetare Fundulea, scrie cotidianul.

România liberă: Cum se face transferul de putere de la centru în teritoriu. Președinții consiliilor județene vor primi puteri sporite, preluând o serie de atribuții ale ministerelor, potrivit Legii descentralizării, pentru care Guvernul și-a angajat ieri răspunderea.

Libertatea, pe urmele Iuliei Vântur: Iulia, în miez de noapte în camera lui Salman Khan.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu