Skip to main content

PRESA DE AZI. Eşecul României în presa de sport: Rio, privim!

 

Capturaţi ecranul complet 20.11.2013 115505.bmp

Rio, privim! titrează ProSport după ce România a reuşit doar un egal cu Grecia în meciul de baraj care a avut loc aseară. Va fi încă un Mondial la televizor, mai scrie publicaţia.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi.

Evenimentul zilei: Avem dovada! TVR plăteşte 144.000 de euro pentru emisiunea cu Mihai Sturzu, şeful TSD, ca invitat permanent. Publicaţia prezintă nota de fundamentare a contractului cu TVR. Documentul mai arată că cei doi prezentatori plus invitatul permanent (Mihai Stuzru) primesc împreună 14.000 de euro net pentru cele 12 ediţii pe care le vor realiza.

Adevărul: Cum a pus mâna Fuia pe Fundulea statului. Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a recurs la o inginerie de familie pentru a pune mâna pe active ale Staţiunii de Cercetare Fundulea, scrie cotidianul.

România liberă: Cum se face transferul de putere de la centru în teritoriu. Preşedinţii consiliilor judeţene vor primi puteri sporite, preluând o serie de atribuţii ale ministerelor, potrivit Legii descentralizării, pentru care Guvernul şi-a angajat ieri răspunderea.

Libertatea, pe urmele Iuliei Vântur: Iulia, în miez de noapte în camera lui Salman Khan.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus