Skip to main content

PRESA DE AZI. Folclorista de la Anticorupţie, Simona Halep şi o idilă între un concurent MasterChef şi unul TopChef

 

PRESA DE AZI 5 NOIEMBRIESubiecte diverse astăzi, pe prima pagină a ziarelor. Tenismena Simona Halep este în ziarele de sport. Adevărul deschide cu "Folclorista de la anticorupţie", iar tabloidul Click a găsit o idilă dintre un fost concurent de la MasterCheful de pe Pro TV şi o concurentă de la TopCheful Antenei 1.

Publicitate
  • Adevărul se întreabă, pe prima pagină, “Cine e folclorista şefă unsă de Dragnea şefă la Anticorupţie”. În articol se vorbeşte despre “o tânără cântăreaţă de muzică populară din Bistriţa, care conduce Serviciul Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale”.

Adevărul mai scrie că “Bistriţeanca (Ioana-Maria-Ardelean - 30 de ani) a ajuns în minister în 2012, ca şefă de cabinet a fostului ministru Eduard Hellvig, după ce a fost angajată a PNL.

  • Ziarele de sport, ProSport şi Gazeta Sporturilor, o au pe prima pagină pe tenismena Simona Halep, ale cărei performanţe sunt rezumate astfel “70 de meciuri, 53 de victorii, 6 trofee”.

Suprema”, este titlul de pe prima pagină din Gazeta Sporturilor, iar ProSport titrează “Vrei să fii Serena noastră?”.

  • Click! îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre relaţia “secretă” dintre un fost concurent MasterChef - ProTV ( Alex Cîrţu) şi o actuală concurentă la TopChef - Antena1 (Alexandra Leon). “Dragoste secretă între bucătarii de la televizor”, este titlul de pe prima pagină a tabloidului editat de Adevărul Holding.

Alte titluri de pe prima pagină:

  • România liberă îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre rezultatele negocierilor dintre Guvern şi Fondul Monetar Internaţional (FMI). “Scumpirea Benzinei e sigură, reducerea CAS, incertă”, titrează ziarul generalist editat de Medien Holding.

“În urma negocierilor dintre Guvern şi FMI va rezulta o creştere a preţului la carburanţi şi noi taxe pentru firme. În schimb, vor fi indezate pensiile, dar cu un procent mic, iar de majorări la salarii nu vor beneficia toţi bugetarii”, scrie România liberă pe prima pagină.

  • Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre destituirea conducerii TAROM. “Dan Pescariu, destituit înainte să pună Tarom pe butuci”, titrează Evenimentul zilei pe prima pagină.

“Ex-preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei a fost revocat din funcţie, împreună cu toţi ceilalţi membri CA (Consiliul de Administraţie). “Performanţa” bancherului din anii ‘90, când a prăbuşit Bancorex, nu s-a mai repetat datorită ministerului Transporturilor, Ramona Mănescu”

  • Libertatea: “Dorul de părinte a învins! Becali îşi lasă mama sa-l viziteze la puşcărie” - titrează tabloidul.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    Va rog ca nici macar in gluma sa n-o puneti pe Simona Halep alaturi de folcloriste, bucatarese, asistente tv si alte panarame. Multumesc anticipat.
  • Tataee Tataee
    dragostea aia "secreta" se stia de vreun an.

Trimite un comentariu

sus