Skip to main content

PRESA DE AZI. Folclorista de la Anticorupție, Simona Halep și o idilă între un concurent MasterChef și unul TopChef

 

PRESA DE AZI 5 NOIEMBRIESubiecte diverse astăzi, pe prima pagină a ziarelor. Tenismena Simona Halep este în ziarele de sport. Adevărul deschide cu "Folclorista de la anticorupție", iar tabloidul Click a găsit o idilă dintre un fost concurent de la MasterCheful de pe Pro TV și o concurentă de la TopCheful Antenei 1.

  • Adevărul se întreabă, pe prima pagină, “Cine e folclorista șefă unsă de Dragnea șefă la Anticorupție”. În articol se vorbește despre “o tânără cântăreață de muzică populară din Bistrița, care conduce Serviciul Anticorupție din Ministerul Dezvoltării Regionale”.

Adevărul mai scrie că “Bistrițeanca (Ioana-Maria-Ardelean - 30 de ani) a ajuns în minister în 2012, ca șefă de cabinet a fostului ministru Eduard Hellvig, după ce a fost angajată a PNL.

  • Ziarele de sport, ProSport și Gazeta Sporturilor, o au pe prima pagină pe tenismena Simona Halep, ale cărei performanțe sunt rezumate astfel “70 de meciuri, 53 de victorii, 6 trofee”.

Suprema”, este titlul de pe prima pagină din Gazeta Sporturilor, iar ProSport titrează “Vrei să fii Serena noastră?”.

  • Click! își deschide ediția de astăzi cu un articol despre relația “secretă” dintre un fost concurent MasterChef - ProTV ( Alex Cîrțu) și o actuală concurentă la TopChef - Antena1 (Alexandra Leon). “Dragoste secretă între bucătarii de la televizor”, este titlul de pe prima pagină a tabloidului editat de Adevărul Holding.
Publicitate

Alte titluri de pe prima pagină:

  • România liberă își deschide ediția de astăzi cu un articol despre rezultatele negocierilor dintre Guvern și Fondul Monetar Internațional (FMI). “Scumpirea Benzinei e sigură, reducerea CAS, incertă”, titrează ziarul generalist editat de Medien Holding.

“În urma negocierilor dintre Guvern și FMI va rezulta o creștere a prețului la carburanți și noi taxe pentru firme. În schimb, vor fi indezate pensiile, dar cu un procent mic, iar de majorări la salarii nu vor beneficia toți bugetarii”, scrie România liberă pe prima pagină.

  • Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre destituirea conducerii TAROM. “Dan Pescariu, destituit înainte să pună Tarom pe butuci”, titrează Evenimentul zilei pe prima pagină.

“Ex-președintele Consiliului de Administrație al companiei a fost revocat din funcție, împreună cu toți ceilalți membri CA (Consiliul de Administrație). “Performanța” bancherului din anii ‘90, când a prăbușit Bancorex, nu s-a mai repetat datorită ministerului Transporturilor, Ramona Mănescu”

  • Libertatea: “Dorul de părinte a învins! Becali își lasă mama sa-l viziteze la pușcărie” - titrează tabloidul.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu