Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziua în care Sadoveanu a devenit subiect de tabloid

 

sadoveanu
Sadoveanu, mai tare decât Bianca Drăgușanu. Tabloidul Libertatea pune pe prima pagină, chiar lângă Bianca Drăgușanu, un subiect exclusiv despre scriitorul Mihail Sadoveanu. Ziarele din sport  sunt astăzi cu Steaua pe copertă.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • Libertatea publică pe copertă un material în exclusivitate despre cărțile lui Mihail Sadoveanu care nu vor mai apărea în librării. Subiectul este împachetat evident în stil tabloid: Mihai Sadoveanu, „interzis” în librării.  Vrei să-i cumperi copilului tău celebrele lucrări „Dumbrava minunată” sau „Baltagul”? Nu ai nicio șansă. Unul dintre urmașii scriitorului, care deține drepturile de autor ale acestuia, a reușit să oprească tipărirea cărților.
  • Click! îl pune pe copertă pe miliardarul Ioan Niculae. Austriecii i-au sechestrat vaporul celui mai bogat român, titrează tabloidul. Motivul sechestrului: nu ar fi plătit combustibilul pentru vasul Steaua Deltei.
  • Evenimentul zilei, apocaliptic pe prima pagină: Economia, lovită de cutremurul prețurilor. Publicația a făcut o analiză a impactului pe care îl vor avea măsurile convenite de guvern cu FMI.
  • Adevărul are pe copertă tot scumpirile care ne amenință: Șocul fiscal adus de FMI curentează toate buzunarele. 
  • Gazeta Sporturilor scrie despre meciul de astăzi dintre Basel și Steaua. Agățați-vă!, titrează simplu publicația. Steaua își joacă diseară ultima șansă de a vedea primăvara europeană.
  • ProSport are astăzi o copertă 3 în 1: o reclamă Dolce, un subiect despre Simona Halep și, evident, Steaua. Totul pentru victorie, spune titlul despre Steaua. Reclama Dolce anunță că postul Dolce Sport 1 va transmite astăzi meciul dintre Steaua și Basel, începând cu ora 21.45.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu