Skip to main content

Posturile religioase, marile câștigătoare la concursul de frecvențe al CNA

 

Sursa: debanat.ro
Sursa: debanat.ro

Publicitate

Radio Trinitas, post deținut de Patriarhia Română, a obținut cele mai multe frecvențe în concursul organizat de Consiliul Național al Audiovizualului. Postul Patriarhiei a obținut patru din cele 20 de frecvențe tematice scoase la concurs.

Radio Trinitas va acoperi de-acum și Nucet (jud. Bihor), Panciu (Vrancea), Petroșani (Hunedoara), Slobozia (Ialomița).

Celalte frecvențe au fost adjudecate de următoarele posturi de radio:

 • Trinitas (Patriarhia Română ) a obținut frecvențe în următoarele localități: Nucet, Panciu, Petrosani, Slobozia.
 • Radio Maria - tematic religios - catolic ( Radio Maria SRL Oradea - societatea înscrisă la concurs): Iași, Târnăveni (Mureș), Vișeul de sus (Maramureș).
 • Traditional FM - folcloric (SC. Adway Direction SRL Cluj-Napoca): Bacău, Bistrita,
 • Itsy Bitsy (On Air Studio București): Bălcești (Vâlcea), Suceava
 • Radio Clasic (Dream Radio București): Focsani, Onesti
 • Radio Vocea Speranței (Asociația Centrului Media Speranța Voluntari): Adjud (jud. Vrancea).
 • Unirea FM - tematic informativ (Unirea Pres SRL Alba Iulia): Alba Iulia
 • SC Maria Radio Erdely SRL (Maria Radio - post tematic religios, în limba maghiară): Cluj Napoca
 • Sport Total FM (SC. Global Media Expert SRL București): Drăgășani (Vâlcea)
 • Maxima Sport FM (Radio Maxima Sport București): Slatina
 • Alt FM - tematic interconfesional (Radio CNM SRL Sânleani): Timișoara

În urma votului dat astăzi de membrii CNA, au fost adjudecate 19 frecvențe tematice. Una singură, cea de la Vaslui, nu a fost acordată niciunei societăți concurente.

Frecvența pentru Vaslui a fost reportată, pentru că nu a întrunit numărul minim de voturi (6). Bătălia finală pentru frecvența din această localitate s-a dat între Tradițional FM și Radio Figaro. Iar Rock FM, tot pentru frecvența din Vaslui, a primit voturi doar din partea a doi membri CNA (Narcisa Iorga și Valentin Jucan).

ÎNVINȘI. Marii perdanți ai concursului CNA:

 • Rock FM (Canet Radio SRL București) - a solicitat frecvențe pentru opt localități: Adjud, Alba Iulia, Bacău, Focșani, Petroșani, Slatina, Slobozia și Vaslui.
 • Radio Figaro și Romantic FM (Global Media Camina) - șapte frecvențe pentru fiecare dintre cele două posturi de muzică: Alba Iulia, Bacău, Bistrița, Cluj, Focșani, Suceava, Vaslui.
 • Digi Sport FM (RCS&RDS București) - s-a înscris la concurs pentru a obține 11 frecvențe, în următoarele localități: Alba Iulia, Bacău, Bistrița, Cluj, Focșani, Iași, Slatina, Slobozia, Suceava, Timișoara și Vaslui.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • normal, in timp ce violurile si crimele se inmultesc e firesc sa avem mai multe posturi care sa cante pe nas litanii si sa cerseasca bani si pe calea aerului. cu cat ne abrutizam mai mult si devenim niste trogloditi incapabili sa articuleze cu atat mai multe biserici si posturi de radio bisericesti vor fi. e ca pe vremea inchizitiei, atunci si acum, avem cel mai mare numar de biserici dar si cel mai mare numar de crime, violuri, jafuri. "e legate". ca popa nu sa fii cinstit si sa nu ucizi te invata ci cum sa faci orice crima numai lui sa-i dai partea! :( ptiu!
 • romanii se dau mari credinciosi dar se uita la programe cu pitipoance,iar posturile religioase nici macar nu apar la categoria si altele.Oricum nici nu merita sa apara cu povestile lor nemuritoare.
 • cooorect! imi vine sa vomit cand aud cata lume il are pe "dumnezeu" in gura si in fapt il au pe aghiuta... as incepe chiar cu "sfintii " preoti pedofili, betiti si mai ales hoti, hoti, hoti. de cele mai multe ori hoti pe banii contribuabilului dobitoc care n-are ce manca, dar da bisericii care se lafaie in bani si nu face nimic ptr oameni. nici macar o amarata de cantina sociala. (cel putin asa am vazut eu afara la catolici. biserica si cantina sau gradinita, sau adapostul ptr saraci etc)
 • foarte rau ca nu ne trebuie radiouri sau tv cu emisiuni de religie suntem satuli de povesti si vorbe goale gen mos craciun etc , si ei pe la spate fac averi din minciuni de sute de ani cu povestile lor chestile aste no sa mai tina mult timp oameni vor fapte si adevar prin stiinta si pasare , protejare a tot ce este bun si frumos , educatie , corectitudine si egalitate vom reusi sa devenim cu adevarat oameni civilizati si corecti buni prosperi si departe in viitor , minciuna coruptia mafia rautatia si ne egalitatea etc ne vor duce la distrugerea noastra si a tot ce ne inconjoara pe aceasta planeta pamant .
 • Felicitari Radio Trimitas si CNA ! Doamne ajuta PF Daniel ! Ce om tare, gospodar, perseverent, bine voitor, intelept, priceput, patriot ! Mare sansa are Romania. Stie sa traiasca in pas cu vremea lui, a modernizat biserica, a crea Basilica, Radio T, TV, pentru a evita laturile mass media la care nu trece ziulica in care sa nu ne mozoleasca cu noroi. Aceste atacuri asupra credinciosilor sunt facute in mod sistematic si nu este normal, trebuie pedepsite cum se intampla pentru homosexuali sau evrei sau musulmani. Daca te adresezi public poti face puscarie pentru instigare la ura rasiala sau relicioasa. Ori mult prea multi va permiteti instigarea la ura asupra crestinilor. Cei care barfiti preoti, credinciosi si biserica uitativa in oglinda din WC si vedeti ca mirosit urat si vedeti ca daunati si celor din jur, asa ca gura ! Suntem religia cea mai masacrata in lume : 100 000 persoane mor pe an pt ca sunt crestini (ancheta facuta de parlamentul german in 2010. STOP UREI !
 • Trinitas a obținut exact ce și cât a dorit. De ce să mai obțină licențe la Iași (unde e chiar stația 0 a postului) sau la Timișoara? Iar la Cluj există Radio Renașterea, al Arhiepiscopiei Ortodoxe, care retransmite parțial Trinitas-ul, iar dacă se ambiționează PF Daniel, va deveni stație Trinitas.
 • Cristian, normal ca nu le-a obtinut, pentru ca nu le-a cerut (deja are licente acolo).
  Au vrut Adjud, Focsani, Nucet, Panciu, Tarnaveni, Slobozia si Petrosani. Deci, aproape ca au primit tot ce au cerut. Probabil stiau oricum dinainte care vor fi ale lor.
 • Trinitas nu a obtinut niciuna din licentele grele: Iasi, Cluj Napoca, Timisoara.

  Sper sa ma insel insa cred ca licenta castigata de "Radio Maxima Sport București" va fi irosita sau vanduta.

  In rest pare echitabila atribuirea licentelor.
 • Dar ce ai fi preferat? Alt FM? Figaro? Traditional FM? Pentru Suceava este foarte buna sosirea Itsy Bitsy! Era nevoie la Suceava de asa ceva! Si apropo, ma bucur ca nu a fost o frecventa data pe ochi frumosi! Putea fi mult mai rau! Acum sa vedem saptamana ce vine cine ia 90.4 :D
 • las ca e bun itsy, la ce radiouri mai erau in lista e bun asa. poate sport total fm ce merita mai bine frecventa, ca tot se cere, in zona
 • de ce spui asta ? decat muzica populara sau ce mai era prin dosare e bun si asa. poate era mai bine venit sport total fm, ca se tot cere in fm

Trimite un comentariu