Skip to main content

Record de audiență la francezi cu barajul dintre Franța și Ucraina

 

franta  ucraina - skysports

Publicitate

Record și la francezi. Barajul dintre Franța și Ucraina, care a dus la calificarea Franței la Cupa Mondială 2013, a fost urmărit de 13,5 milioane de telespectatori, potrivit Ozap.fr, fiind cel mai urmărit meci al anului.

Vârful de audiență a fost atins spre finalul partidei, când 17,9 milioane de persoane erau pe TF1, televiziunea care a transmis meciul.

Meciul Franța - Ucraina a avut cea mai bună audiență a anului, în ceea ce privește numărul de telespectatori, depășind concertele caritabile Enfoirés, care au atras, pe 15 martie 2013, 12,7 milioane de telespectatori.

Franța - Ucraina a depășit chiar și barajul din 2009, pentru Cupa Mondială din 2010, când partida a fost urmărită de 11,7 milioane de persoane.

France 3 postul aflat pe locula al doilea a avut programat un serial franțuzesc, Commissaire Laviolette, urmărit de 3,9 milioane de persoane. Pe locul trei France 2 a avut o reluare a documentarului „Apocalipsa Hitler", urmărit de 2,8 milioane de persoane.

Topul programelor în Franța, pe intervalul meciului

Sursa - Ozap.fr
Sursa - Ozap.fr

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Locuiesc in Franta . E o superdiferenta la TV fata de noi . Au audienta reportajele de ancheta , documentarele , chestii serioase din care ai cate ceva de vazut sau invatat .
    Televiziunile de stiri au audienta 0
  • Posturile nationale (3,2) sunt urmarite in continuare in Franta. Din pacate TVR 1 si TVR 2 nu se bucura de acelasi succes la noi.
  • Daca o reluare a documentarului „Apocalipsa Hitler”, urmărit de 2,8 milioane de persoane ,apune multe despre ei ca popor in comparatie cu nivelu nostru de tv.Doar DIGI maine salveaza cu televiziunile, restul indobitocire in masa

Trimite un comentariu