Skip to main content

Se schimbă conducerea Pro TV: un lituanian în locul Ancăi Budinschi pentru funcţia de director general

 

AC

Publicitate

Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al ProTV S.A, operatiune detinuta in Romania de Central European Media Enterprises. Mandatul sau va incepe de la 1 decembrie 2013. Anca Budinschi va ocupa functia de Director Adjunct si Director de Programe, ocupandu-se cu preponderenta de partea creativa a business-ului.

Aleksander Cesnavicius: "Sunt foarte incantat sa ma alatur echipei ProTV. Lucrez in televiziune si new media de mai bine de 10 ani si imi voi folosi experienta acumulata in acest timp pentru a face din ProTV o afacere de si mai mare success”

Christoph Mainusch, Co-CEO CME: "Sunt incantat de faptul ca Alexander va conduce operatiunea din Romania. Background-ul sau profesional, faptul ca a lucrat cu diferite culturi media sunt un plus in dezvoltarea pe care el o va aduce ProTV", a declarat .

Cesnavicius are o experienta de mai bine de 10 ani in televiziune, fiind pana de curand la conducerea celei mai mari companii de on-line din Lituania, tara sa natala. A lucrat de asemenea pentru MTG, grupul media scandinav, cat si pentru RTL. A ocupat pozitii de conducere in televiziuni din Lituania, Ungaria, Cehia si Slovenia, dar a lucrat si la diferite proiecte de pe teritoriul Rusiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    O sa-si puna mainile in cap bietul om cand o sa vada ce preferinte are telespectatorul roman.

Trimite un comentariu

sus