Skip to main content

The Money Channel vrea să-şi schimbe denumirea în RTV

 

logo_the_money_channelRealitatea Media, compania care operează licenţa Realitatea şi The Money Channel, a depus la CNA o notificare prin care anunţă modificarea denumirii din The Money Channel în RTV.

Publicitate

Marca RTV, folosită până acum de către postul România TV al lui Sebastian Ghiţă, aparţine Realitatea Media. CNA a somat România TV, în luna august, să nu mai folosească varianta de marcă RTV.

Mura Frînculescu, director executiv Realitatea Media, pentru paginademedia.ro: Nişa de piaţă a The Money Channel nu este o nişă care să ne aducă profit şi de aceea încercăm o schimbare şi vom merge pe un program complementar al Realitatea TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    @Catalin, n-ai auzit de WMR Business TV ? Televiziunea aia nouă de "business" care momentan se milogeşte de lume pe net să le creeze logo pt. că ei sunt incapabili s-o facă . O să fie un "real succes", aşa că n-ai de ce să plângi după TMC .
  • Cucu Cucu
    Eeeeee.... Si Mohamad murad ce zice de chestia asta? Si a dat seama ca nu merge cu business si trece pe post de scandal ? Sau pregătesc scena pentru Dan diaconescu direct? OTV - RTV , o mica confuzie... Parca merge... CNA , hai , aprobați, e același om de afaceri , care a cumpărat de muuult licența da voi va faceți ca nu vedeți.
  • Robert Robert
    Isi fac un mare deserviciu daca renunta la vechea denumire a postului...
  • Catalin Catalin
    Ar trebui construita o televiziune noua. Money Channel, acum, este o mizerie, pacat de brand, sper sa nu dispara.
  • gicu gicu
    asta se intampla cand te folosesti de marca altuia.. o musti cand faci ochi..

Trimite un comentariu

sus