Skip to main content

The Money Channel vrea să-și schimbe denumirea în RTV

 

logo_the_money_channelRealitatea Media, compania care operează licența Realitatea și The Money Channel, a depus la CNA o notificare prin care anunță modificarea denumirii din The Money Channel în RTV.

Publicitate

Marca RTV, folosită până acum de către postul România TV al lui Sebastian Ghiță, aparține Realitatea Media. CNA a somat România TV, în luna august, să nu mai folosească varianta de marcă RTV.

Mura Frînculescu, director executiv Realitatea Media, pentru paginademedia.ro: Nișa de piață a The Money Channel nu este o nișă care să ne aducă profit și de aceea încercăm o schimbare și vom merge pe un program complementar al Realitatea TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Catalin, n-ai auzit de WMR Business TV ? Televiziunea aia nouă de "business" care momentan se milogeşte de lume pe net să le creeze logo pt. că ei sunt incapabili s-o facă . O să fie un "real succes", aşa că n-ai de ce să plângi după TMC .
  • Eeeeee.... Si Mohamad murad ce zice de chestia asta? Si a dat seama ca nu merge cu business si trece pe post de scandal ? Sau pregătesc scena pentru Dan diaconescu direct? OTV - RTV , o mica confuzie... Parca merge... CNA , hai , aprobați, e același om de afaceri , care a cumpărat de muuult licența da voi va faceți ca nu vedeți.

Trimite un comentariu