Skip to main content

Tolontan: Meciul de la România TV, marketing politic de tot rîsul. Premierul a apărut precum Ceauşescu la vechile Revelioane

 

tolontan

Publicitate

Jurnalistul Cătălin Tolontan amendează debutul partidei Grecia – România de la Romania TV: “În ora fierbinte dinainte de baraj s-au perindat la microfon, în ordine, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea şi, să trăiţi!, Victor Ponta. Premierul a apărut precum Nicolae Ceauşescu la vechile Revelioane, fix cu un sfert de oră înainte de fluierul de start.

Tolontan, pe blogul lui:

"Urît a început meciul la România TV! Cei 250.000 de euro în transmiterea partidei de la Atena s-au developat într-un marketing politic de tot rîsul. Idee excelentă, investiţie scumpă, publicitate ieftină!

În ora fierbinte dinainte de baraj s-au perindat la microfon, în ordine, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea şi, să trăiţi!, Victor Ponta. După el, n-au mai fost decît publicitatea şi Marica, tulind-o din cercul de la centrul terenului."

Tot în ora care a precedat meciul a fost pe România TV şi un alt lider PSD, Titus Corlăţean.

Meciul decisiv al Naţionalei a fost folosit pentru imaginea unor colegi de partid ai proprietarului staţiei, Sebastian Ghiţă, mai scrie Tolontan.

Cătălin Tolontan:

"Nu s-a mai văzut aşa ceva. Un premier în avanpremiera unui meci al “tricolorilor”! Un baraj aşteptat de un deceniu este folosit ca să multiplice imaginea unor colegi de partid ai proprietarului TV.

Puţin a lipsit ca televiziunea deputatului Sebastian Ghiţă să inscripţioneze trioul Dragnea – Zgonea – Ponta pe “cartonul” cu echipa de start a României.

Citeşte ce audienţă a avut partida România – Grecia, de pe România TV,, pe Paginademedia.ro, aici.

Articolul complet al lui Cătălin Tolontan, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • goagal goagal
    Am vazut aseara inregistrarea integrala a meciului Ucraina - Franta, transmis in direct de TF1 pe 15.11.2013. Am ramas blocat cand am vazut ca transmisia celor de la TF1 a inceput cu cel putin 10 minute inainte de fluierul de start al meciului, cu imagini live de pe stadion, cu iesirea echipelor, etc DAR cel mai fabulos mi s-a parut faptul ca la pauza, Didier Deschamps (antrenorul Frantei) a dat un interviu de 5 minute - LIVE celor de la TF1. RTV a facut campanie electorala inainte de meci si ne-a disperat cu reclame in timpul meciului, din 3 in minute. Asta este diferenta intre respectul fata de oameni in Occident si dispretul fata de oameni in Romania. Zicala PDL-USL aceeasi mizerie, devine din ce in ce mai pertinenta, pe zi ce trece.
  • paul S paul S
    Probabil dvs. d-na. Dorina faceti parte din core-target-ul Gazetei Sporturilor.
    De-aia se vinde acum cu insert Carte de Bucate.
    Eu, sa fi fost in locul lui, nu va ofeream pitipoance si carti de bucate.
  • Marian Marian
    Paul s, RTV, dacă este un post de știri axat pa talk-show-uri politice, cum bine zici, de ce a cumpărat meciul? Defapt si fotbalul tot politică este, s-a văzut la alegerile LPF.
  • DORINA DORINA
    Mai bine pitipoance decat politicieni. Scuza-ma !!!
  • paul S paul S
    Tolontan e un profet fals al presei.
    Limitat de multe ori, plin de el intotdeauna.
    Meciul a fost transmis de un post de stiri, axat pe talk-show-uri politice.
    E de preferat combinatia sport-politica in loc de sport-pitipoance-scandaluri ieftine-tabloid, mostenirea lasata de "guru cui I'll baga in seama Tolontan", in presa romana.
    E post de stiri. Asta face RTV, asta ar fi facut si A3 si Realitatea si B1. La B1 ar fi vorbit Udrea si Basescu. Chiar si asocierea cu astia doi ar fi fost mai buna pentru sport decat pitiponceala si scandalul pe care i le-a legat Tolontan de picior. Singura opera din cariera lui.
  • Marius Marius
    Folosiţi â şi nu î, aşa se scrie în româneşte. Sau voi încă sunteţi pe vremea lui Ceauşescu.
  • prietene prietene
    bravos tolontan, pacat ca majoritatea romanilor nu sunt ca tine si pun botul la propaganda usl-ista...
  • mariana mariana
    mare dreptate ai tolontan, aceste plavusti din usl sunt deadreptul de toata jena si de tot risul lumii.
  • Mego Mego
    Astia sunt usl-isti,stiu sa Prosteasca lumea si din pacate prinde la Fraieri. Au cumparat un meci si si-au facut o Propaganda de mai mare frumusetea.Bravo ghita.

Trimite un comentariu

sus