Skip to main content

VIDEO. Mesajul dur al lui Gruia Sandu într-un spot Roșia Montană: Suntem într-o epocă în care totul se află și se întoarce împotriva voastră

 

mihai gruia sandu rm

Publicitate

Actorul Mihai Gruia Sandu se alătură campaniei pentru salvarea Roșia Montană printr-un mesaj dur adresat celor care „au furat, au vândut, au prădat țara”. „Suntem într-o epocă în care totul se află, secretele se spulberă, și, cu o precizie aproape incredibilă, se întoarce împotriva voastră mult mai repede decât vă așteptați”, spune în final mesajului actorul. „Așa că în momentul acela, care se apropie, a și venit, nu o să aveți unde să vă ascundeți. Așteptați doar puțin”, mai spune el.

Mesajul integral al spotului: 

„Mesajul meu este foarte scurt, foarte simplu și foarte clar. Tot ceea ce faceți, tot ceea ce furați, tot ceea ce luați de la alții și vindeți fără să fie al vostru, toate șpăgile pe care le-ați luat, toate vânzările de țară și de neam, de Roșia Montana și de tot de ceea ce vindeți și tot ce prădați tot timpul, totul... totul, se va afla. Suntem într-o epocă în care totul se află, secretele se spulberă, și, cu o precizie aproape incredibilă, se întoarce împotriva voastră mult mai repede decât vă așteptați. Cu o precizie divină, matematică. Așa că, în momentul acela, care se apropie, a și venit, nu o să aveți unde să vă ascundeți. Așteptați doar puțin”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Indiferenţa naşte MONŞTRI aşa sa născut Hitler şi Stalin... dacă la vot tot tineretul studios care este direct interesat pentru o ţară normală, sunt la plajă, distracţii cu fiţe, manele etc. atunci cum să nu răzbată aşa nişte nulităţi care ne conduc de 22 de ani. Ceea ce face domnul profesor, este un gest de mare curaj, deoarece a decis să piardă contactul cu aşa zise instituţii ale statului, televiziunile acestor mercenari, inclusiv televiziunii naţionale pentru a transmite un mesaj celor care pot înţelege. Aici este vorba de "Biologia Spirituală a lui Bruce Lepton, sau S.N. Lazarev- Schimbarea celorlalţi începe cu schimbarea nostră, sau Scarlat Demetrescu- Din Taina Vieţii şi a Universului... Mecnică Cuantică, Stringuri sau teoria Corzilor, Bossonul Hinghs- particula lui DUMNEZEU, etc. prin acest simplu mesaj acest profesor demostrează că este la curent cu ultimile noutăţi din tot ce se descoperă aproape în fiecare minut. Nu pot să spun decât să ne trăiţi în mulţi ani fericiţi, iar exemplul dumneavoastră mai poate fi îmbogăţit cu următorea mea zicală :"NU AM VĂZUT PE NIMENI SĂ MĂNÂNCE CU DOUĂ LINGURI".,cu respect şi LA MULŢI ANI!. IAR PENTRU TINERI DACĂ VOR SĂ SCHIMBE CEVA SĂ FACĂ COADĂ CA PENSIONARII, DE DIMINEŢĂ ÎN ZIUA DE VOT, DOAR ATUNCI POT SĂ FIE NEMULŢUMIŢI DE ACESTE JIGODII CARE AU TOT FOST CAM ACEEAŞI, IEŞIŢI ŞI VOTAŢI PE ACEIA DE CARE NU AŢI MAI AUZIT. Vă salut AURELIAN.
  • @Smara
    Avem din ce in ce mai multe sperante, ce spune Mihai Gruia (La multi ani!) nu sunt niste vorbe goale. Cred ca societatea noastra s-a schimbat cat de cat in bine si va continua sa se schimbe in bine, pentru ca zi de zi intalnesc din ce in ce mai multi ingeri.
    Chiar, azi e ziua sfintilor arhangheli Mihail si Gavriil.
  • toti cei care nu furam, nu mintim si nu ucidem credem exact ce spune gruia. :( cu siguranta vor plati si se va afla. avem istoria orala si scrisa si istoria nu minte. istoricii da! :( doar ca poate fi la anul sau peste un deceniu...:( aflatul si plata. sau peste 50 de ani. :(

Trimite un comentariu