Skip to main content

VIDEO. Turcia își promovează citricele cu Suleyman. Spotul rulează și în România

 

suleyman - fructe
Lui Suleyman Magnificul îi plac fructele turcești. Personajul din serialul de pe Kanal D este vedetă, alături de Sultana Hurrem, într-un nou spot care promovează citricele din Turcia și pe care Paginademedia.ro îl prezintă în continuare.

Publicitate

Ce promovează sultanul Suleyman?

Reclama face publicitate pentru citricele cultivate în Turcia și este realizată de Citrus Promotion Group, o organizație care promovează exportul de citrice cultivate în Turcia (sub "ștampila" Turkish Citrus).

Potrivit site-ului oficial, Citrus Promotion Group este o organizație înființată în 2007, cu acordul Ministerului Economiei, pentru a încuraja și promova exportul și distribuția de citrice din Turcia.

Organizația participă la târguri internaționale, dar realizează și spoturi publicitare.  În 2010, Tarkan a fost vedetă în reclamele pentru Turkish Citrus.

Raportul de activitate al organizației spune că reclama cu Suleyman a fost realizată cu echipa serialului (decorurile și actorii sunt din film). Spotul rulează între 11 noiembrie și 15 decembrie în Rusia, Polonia, Ucraina, Irak și țările din Orientul Mijlociu.

Reclama în care Suleyman promovează fructele turcești:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • pare mai degraba o facatura...imagini furate din film cuplate cu alte imagini - a se vedea fructele - care chiar nu au nicio legatura cu serialul.

Trimite un comentariu