Skip to main content

Ce spune Romtelecom în cazul Eurosport: „Difuzarea noii variante de conținut a Eurosport presupune intervenții tehnice complexe de actualizare a platformei noastre TV”

 

Romtelecom Business Forum

Publicitate

Romtelecom a explicat, într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro, de ce nu s-a putut vedea, pe platforma sa TV, varianta de Eurosport cu meciul Liverpool - Cardiff, precizând că a fost vorba de chestiuni strict tehnice, dar că de săptămâna viitoare meciurile Premier League se vor vedea la Eurosport.

„Difuzarea noii variante de conținut a Eurosport, care include și meciurile Premier League, presupune intervenții tehnice complexe de actualizare a platformei noastre TV care nu au putut fi realizate în condițiile primirii notificării de la Eurosport cu o zi înainte de data începerii difuzării acestei competiții.”, au explicat reprezentanții companiei pentru paginademedia.ro.

„Meciurile din 21 decembrie nu au putut fi transmise, insa lucrarile de actualizare a continutului Eurosport vor fi finalizate in prima parte a saptamanii urmatoare. Astfel telespectatorii vor putea urmari si meciurile Premier League.”, au mai precizat aceștia.

Reamintim că sâmbătă, 21 decembrie, meciul de Premier League, dintre Liverpool și Cardiff, de pe Eurosport, a putut fi văzut doar de abonații anumitor companii de cablu, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Spre exemplu, pe Eurosportul de pe RCS&RDS s-au văzut doar 45 de minute din partidă, după care emisia a fost întreruptă și s-a continuat cu Eurosportul internațional, care avea sărituri cu schiurile. La UPC, meciul s-a văzut integral, însă nu și la serviciul DTH al Romtelecom.

Poziția integrală, în continuare:

„Difuzarea noii variante de conținut a Eurosport, care include și meciurile Premier League, presupune intervenții tehnice complexe de actualizare a platformei noastre TV care nu au putut fi realizate în condițiile primirii notificării de la Eurosport cu o zi înainte de data începerii difuzării acestei competiții. În consecinta, meciurile din 21 decembrie nu au putut fi transmise, insa lucrarile de actualizare a continutului Eurosport vor fi finalizate in prima parte a saptamanii urmatoare. Astfel telespectatorii vor putea urmari si meciurile Premier League.

Suntem preocupati sa le asiguram clientilor nostri continut TV diversificat si de calitate, de aceea, si in relatia cu furnizorii de continut TV facem eforturi pentru a negocia un maxim de beneficii pentru abonati. Drept urmare, consideram nefondate si de rea credinta speculatiile privind dificultatile de a urmari meciurile in contextul renegocierii contractului de retransmisie."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cei care nu au inteles inca sistemul infect de minciuna folosit de romtelecom, poate ca asta merita. Eu personal nu vreau sa mai aud de aceasta firma nici daca ar ramine singura de pe piata. Minciuna, jaf, bataie de joc = romtelecom
 • Pai nu aveau ei tehnologie de ultima ora, nu asa MINTEAU ei? Sa precizeze rt care ar fi , concret, problemele tehnice !
 • Romtelecom: Difuzarea Eurosport cu Premier League presupune intervenţii tehnice la platforma Dolce
  de Diana Parvulescu
  Ştire


  Foto (1)


  Comentarii (0)  Reprezentanţii Romtelecom au declarat, pentru MEDIAFAX, că difuzarea Eurosport cu Premier League presupune intervenţii tehnice complexe de actualizare a platformei TV Dolce ce nu au putut fi realizate în condiţiile primirii notificării de la Eurosport cu o zi înainte de începerea transmisiei.
  De asemenea, reprezentanţii companiei au menţionat, pentru MEDIAFAX, că "informaţiile din presă privind termenele contractului cu Eurosport nu sunt de actualitate". acum dracu sa va ia care minte de la romtelecom sper ca toata lume sa vedem arsenal chelsea comnicatul e de 30 minte remis

Trimite un comentariu