Skip to main content

Giga TV revine pe sticlă, din luna decembrie

 

logo Giga TV

Postul Giga TV, deţinut de omul de afaceri Gheorghe Ştefan, îşi va relua, din această lună, emisia. George Harabagiu, managerul de proiect al televiziunii, s-a prezentat astăzi la CNA pentru a prezenta noua grilă de programe a postului.

Societatea Sonic Media, care operează licenţa Giga TV, a încheiat un parteneriat cu Universitatea Hyperion, în urma căruia studenţii vor realiza unele dintre emisiunile de pe Giga TV. Proiectul poartă numele Jurnalişti pentru ... jurnalism. 

Giga TV va avea 19,08% programe de informare, 35,22% programe educative, culturale, religioase, 8% filme, 20,7% divertisment şi 17% publicitate şi teleshopping. Postul va retransmite două ore pe săptămână, duminica, postul Trinitas.

Printre noile emisiuni ale postului se numără Trudă şi recoltă, Tur de forţă, Artă sau noroc?

Licenţa Giga TV a fost retrasă în luna septembrie după ce, în urma verificărilor, s-a constatat că postul nu a emis mai mult de 96 de ore. La începutul lui octombrie, Sonic Media a solicitat reanalizarea, iar CNA a revenit asupra deciziei de retragerea. Postul a început cu o... pauză. Imediat după ce CNA a decis să returneze licenţa companiei Sonic Media, George Harabagiu, manager de program, a solicitat un răgaz de 90 de zile pentru a repune pe roate televiziunea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BDorin BDorin
    Da :) ii postul unui partid, acuma o lalaie cu tineretul pana vin prezidentialele :) !
  • gelu gelu
    buna remarca
  • Thor Thor
    Pe sticla de jumate sau pe cea de 2 litri?
  • Vasile Vasile
    Uitați-vă atent la siglă. La G este o săgeata care indică direcția, respectiv se cunoaște cui îi aparține postul respectiv de televiziune :)))
  • gigi "postacul voiculestilor" gigi "postacul voiculestilor"
    In timp ce Antena 3 sunt permanenti si pe fata, Giga TV sunt de cirmustanta. Acest lucru ii face sa fie ceva mai perfizi prin comparatie cu alte televiziuni ca Antena 3, RTV sau B1, unde lucrurile sunt clare.
  • Tibanu Tibanu
    ... nu pot sa cred...
  • ochiul soacrei ochiul soacrei
    nu ca antena 3, permanent, nu-i asa?, postac mic si rau al voiculestilor
  • gigi gigi
    Giga TV este un post de partid prin urmare o sa fie activat o data la 4 ani sau in preajma campaniilor electorale.

Trimite un comentariu

sus