Skip to main content

MasterChef la final. Astăzi și mâine ultimele ediții. Fără TopChef în această seară

 

Finala MasterChef - Proba celebritatiiFINALĂ ÎN DOUĂ ZILE. Pro TV difuzează astăzi și mâine, de la ora 20.30, ultimele ediții ale show-ului culinar MasterChef - Proba Celebrității.

Publicitate

Câștigătorul sezonului cu vedete al show-ului de pe Pro TV va fi anunțat chiar în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, de la ora 20.30.

Cu cine se bate finala MasterChef?

ASTĂZI.

  • În mod normal, ediția de astăzi a MasterChef - Proba celebrității ar fi trebuit să se intersecteze cu TopChef, de pe Antena 1, dar postul grupului Inact a programat pentru ora 20.30 o ediție specială a emisiunii lui Dan NegruTe pui cu blondele.
  • Kanal D va difuza astăzi, de la ora 20.15 filmul istoric Cucerirea Constantinopolului, o producție turcească din 2012.
  • Prima TV are în grilă comedia românească Iarna bobocilor (1977), cu Florina Cercel, Marin Moraru și Sebastian Papaiani (de la 20.30 la 22.15) și serialul Trăsniții, în reluare. 
  • TVR 1 va difuza în această seară de la ora 21.00 la 22.10 Distractis - Distilat de comedie.  

MÂINE.

Utima ediție a show-ului culinar cu vedete de pe Pro TV se bate în audiență cu filmul de animație Frumoasa adormită (SUA. 1959), difuzat de Antena 1, cu emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite (Prima TV) și partea a doua din Cucerirea Constantinopolului (Kanal D - de la 20.15).

Despre ultimele doua ediții MasterChef - Proba celebrității

  • Cele opt vedete rămase în concurs în acest moment sunt: Pacha Man, Alex Dima, Cătălin Josan, Gabriela Irimia, Elena Lasconi, Laura Cosoi, Jojo și Don Baxter. 
  • În ediția de astăzi, 23 decembrie, vor fi aleși cei șase finaliști ai sezonului.
  • In editia de mâine, 24 decembrie, proba finala a serii ii va aduce fata in fata pe ultimii trei concurenti ramasi in cursa.
  • Marele câștigător al acestui sezon va împărți premiul de 50.000 de euro cu o cauză nobilă. Astfel, 25.000 de euro vor oferi șansa la o viață mai bună prin educație timpurie celor 1300 de copii săraci, beneficiari ai programului Fiecare Copil în Grădiniță.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu