Skip to main content

MasterChef, peste specialul lui Dan Negru

 

MasterChef proba celebritatii
Prima parte a finalei MasterChef de aseară a condus audiențele, poziționându-se peste blondele lui Dan Negru, de pe Antena 1. Show-ul culinar a fost urmărit aseară de 1,8 milioane de persoane din întreaga țară.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiența posturilor TV pe intervalul MasterChef:

NAȚIONAL. MasterChef a atras aseară o medie de 1,8 milioane de telespectatori. Suleyman Magnificul de pe Kanal D nu i-a mai dat bătăi de cap pentru că este în vacanță. Show-ul de talente a avut principal concurent o ediție specială a emisiunii Te pui cu blondele, cu Florin Piersic invitat.  Emisiunea de pe Antena 1 a avut, pe intervalul MasterChef, o medie de 1,4 milioane de telespectatori din întreaga țară. Trebuie precizat că show-ul Te pui cu blondele a avut o durată mai mare, până la miezul nopții.

URBAN. Show-ul culinar a avut, la orașe, puțin peste 900.000 de telespectatori în fiecare minut, iar Te pui cu blondele? a fost urmărit, pe același interval, de aproape 700.000 de persoane. Kanal D a avut locul al treilea, cu o medie de 480.000 de telespectatori, cu filmul Cucerirea Constantinopolului.

COMERCIAL. Emisiunea de la ProTV a fost urmărită de 580.000 de persoane cu vârste între 18 și 49 de ani, în timp ce Antena 1 a avut pe targetul comercial aproape 250.000 de privitori.

A doua parte a finalei MasterChef va avea loc în această seară, de la ora 20.30, iar marele premiu de 50.000 de euro este disputat între Elena Lasconi, Pacha Man, Cătălin Josan și Don Baxter

Audiența posturilor TV, luni, 23 decembrie, pe intervalul MasterChef, la nivel NAȚIONAL

NATIONAL   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
Pro TV 1.803.000 9,5 17,8
Antena 1 1.434.000 7,5 14,2
Kanal D 849.000 4,5 8,4
TVR 1 523.000 2,7 5,2
Prima TV 493.000 2,6 4,9

Audiența posturilor TV, luni, 23 decembrie, pe intervalul MasterChef, la nivel URBAN

URBAN   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
Pro TV 901.000 8,6 17,0
Antena 1 692.000 6,6 13,0
Kanal D 480.000 4,6 9,1
Antena 3 284.000 2,7 5,4
TVR 1 264.000 2,5 5,0

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Salut Andrei,

  1. se scie "zi-mi"
  2. nu ma dau mare cunoscator
  3. era vorba doar de productiile lor? Atunci de ce laudati PRO-ul cand are doar filme?
  4. nu stiu daca Antena are productii de mare succes, mi se pare clar ca Top Chef dpdv calitativ (concurenti) este peste PRO iar emisiunea lui Negru cu copii am tot citit ca a batut constant serialul cu tarani.

  Craciun fericit postac mic si usor agramat :)
 • so daca iti spun ca nici nu m-am uitat la acea emisiune de luni , pur si simplu am iesit din casa si nici la cea de marti nu m-am uitat
 • incultii s-au uitat la masterchef, alex face parte dintre ei.

  "antena 1 v-a bate la scor protv-ul cu Floriin Piersic"
  ba, esti prost?

  privitul indelungat la protv duce la ........alex si expertul fc

  rubrica speciala in cv-ul celor doi : profesie postac

  eu ma uit la canalul numit NET
 • pro tv bate antena cu orice emisiune , chiar si cu filmele difuzate seara ,cel mai bun exemplu este cu x factor care a fost depasita chiar si cand era finala . surprinzatoare audienta TVR1 , se pare ca DIVERTIS si filmul care a urmat (20 min pe intervalul Master chef) au facut o audienta buna .
 • @mihaita: Ai vrut sa te dai mare cunoscator dar te-ai facut de ras. Meciul cu Romania-Grecia nu era o productie propie a Antenei. Era si normal sa se mute din calea meciului. Zimi ceva de calitate de la Antene din toate punctele de vedere?
 • Da era numai martea ,dar fiind ultimele editii au avut si ieri ,iar astazi e finala , in ceea ce priveste.meciul grecia -romania au vrut sa le ofere si telespectatorilor care se uitau deobicei la masterchef prilejul de a vedea meciul
 • voi credeti ca Antenele vor sa fie nr. 1 insa nu e asa. Vor sa produca bani cat mai ieftin posibil, gratis daca se poate. Sunt sigur ca anul se incheie cu felicitari si prime pentru cei din conducerea postului.
  Si sunt gata sa fac un pariu ca daca scapa de urlatorul Dan Negru, audientele emisiunilor respective vor creste. La fel cum va fi daca cineva concediaza pe cei care filmeaza si monteaza Un Show Pacatos, care agita camera vomitiv cum se face la Taraf TV. Trebuie sa fie echipa lu' Bahmu acolo, primul si singurul post din lume cu stilul respectiv de filmare.
 • vezi pe rai uno ce inseamna televiziune, suntem singura tara din europa care nu are un concurs de cultura generala zilnic , macar o zi pe saptamana sa fie, eu ma uit in fiecare zi la l'eredita
 • cu tot respectul pentru infocatii fani PRO, emisiunea masterchef nu era difuzata Martea?
  Daca da, atunci nu face si PRO TV miscari de emisiuni (ex si mutarea facuta acum o luna pentru a evita lupta cu Romania-Grecia).

  Cred ca e corect sa judecam corect lucrurile.
  in legatura cu emisiunile de ieri, m-am uitat putin la fiecare.
  Daca la PROTV ieri nu au fost probe pe echipe si deci au lipsit certurile si injuraturile, tot nu am gasit ceva interesant.
  Pe Antena, m-am uitat doar 10-15 minute, la inceput, interesant este ca m-am trezit zambind, involuntar, asa cum se intampla cand ceva te bucura.

  Nu spun ca o emisiune a fost mai buna ca alta, dar nici audientele nu spun asta, este doar preferinta romanilor, o preferinta care pune PRO-ul sus indiferent de calitatea programului.

  De exemplu BONUX vinde mai bine in Romania ca ARIEL, spune asta oare ca BONUS spala mai bine ca ARIEL? sau spune doar ca romanul prefera BONUS pe diferse considerente, probabil pretul fiind principalul.

  Zi buna, Sarbatori fericite si poate reusiti sa limitati cuvintele dure lansate in zonele de comentarii in aceste zile.

Trimite un comentariu