Skip to main content

Meciurile din Bundesliga se văd la Eurosport până în 2017

 

Screen Shot 2013-12-04 at 4.44.22 PMEurosport, unul dintre cele mai importante grupuri media de sport din Europa, prelungeşte parteneriatul cu Bundesliga, prima ligă germană de fotabl, până în 2017.

Publicitate

Contractul dintre Eurosport şi DFL Sports Enterprises GmbH a fost prelungit pentru încă două sezoane: 2015-2016 şi 2016-2017, potrivit unui comunicat al grupului Eurosport.

Astfel, Eurosport va continua să transmită Bundesliga în direct şi în exclusivitate în 22 de teritorii, printre care şi România.

Ce presupune parteneriatul?

  • Acordul cuprinde drepturile exclusive ale Eurosport (TV și digitale, inclusiv dreptul de a sublicenția) de a transmite toate partidele din Bundesliga și Bundesliga 2 în 22 de teritorii din Europa de Nord, Centrală și de Est.
  • Transmisiunile canalului Eurosport 2  (pay TV) cuprind cinci partide din Bundesliga în direct în fiecare weekend, un program saptămânal de rezumate, magazine dedicate, precum și interviuri și detalii din culise oferite de consultanți de top. 
  • Toate transmisiunile în direct din Bundesliga vor fi de asemenea disponibile în cele 22 de țări și pe Eurosport Player, platforma online a Grupului, un serviciu accesibil pe mobile, PC, tablete și smart TV.
  • Cele 22 de teritorii cuprinse în acord sunt: Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Islanda, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Norvegia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Suedia.

Despre Bundesliga

  • Bundesliga este prima ligă germană de fotbal, iar Bundesliga 2 este liga a doua germană.
  • Pe parcursul parteneriatului cu Eurosport (ultimii patru ani), Bundesliga și-a consolidat poziția, devenind una dintre ligile naționale cele mai de succes și mai sigure din punct de vedere financiar. (potrivit comunicatului de presă)
  • Anul 2013 a marcat apogeul rezultatelor echipelor din liga germană: ambele finaliste ale Ligii Campionilor, FC Bayern München și Borussia Dortmund, sunt reprezentante ale Bundesligii.

Eurosport 2 a început să transmită partidele din ligile germane în 2009. Acordul inițial cu DFL Sports Enterprises (divizia comerciala a DFL) a fost prelungit în 2011.

Eurosport 2 este un canal de tip pay TV, lansat în 2005. Postul este transmis în 18 limbi și este prezent în 66 de milioane de locuințe din 51 de țări, potrivit comunicatului Eurosport.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florea Florea
    Mda, la Dolce poti urmari si ESP 2 HD
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Inca un motiv sa plec naibii de la digi : in primul rand deoarece eu vreau Eurosport 2 HD, iar la digi nu am aceasta posibilitate !
  • mad79 mad79
    Ai destule ce sa vezi!
    Ma bucur,de veste,desi eu nu ii sufar pe carnati!
  • Florea Florea
    De pe Dolce te asigur ca nu iasa, iar Eurosportu este cel mai complet program de sport din Romania ;)
  • adi adi
    Au prelungit ei contractul dar in Romania Eurosport va iesi de pe Digi si Dolce!Nu mai ai ce sa vezi pe acest canal Eurosport care nu mai e azi ce a fost odata!

Trimite un comentariu

sus