Skip to main content

Cât costă vânzarea virginităţii? Naţional TV va plăti 10.000 de lei pentru Iubire interzisă

 
Screen Shot 2013-12-05 at 2.21.26 PM
Screen Shot 2013-12-05 at 2.21.26 PM

Screen Shot 2013-12-05 at 2.21.26 PMPostul Naţional TV a fost sancţionat de CNA cu o amendă de 10.000 de lei pentru difuzarea unor scene explicite cu vânzarea virginităţii unei tinere, din reality-show-ul Iubire interzisă (27 octombrie), la o oră accesibilă minorilor (16.45 - 18.30).

Publicitate

"Demersul scenaristului este de a explica că nu asta este soluţia pentru a ieşi dintr-o criză financiară (evacuarea unei familii din casă), ci tot membrii familiei sunt cei care te pot ajuta într-o astfel de problemă. Emisiunea are un mesaj moral, în final. Problemele sunt la reluarea de la ora 16.00, poate un pic prea explicită modalitatea în care tânăra ar trebui să se poarte cu posibilul client (...) Iubire interzisă este o producţie externă, care spune o poveste tragică", a spus Nicoleta Popa, reprezentatul postului Naţional TV la CNA.

Unii dintre membri CNA au considerat că sub pretextul unui mesaj moralizator a fost promovată prostituţia în rândul tinerelor.

Valentin Jucan, membru CNA: "Singura modalitate de a prezenta acest mesaj moral era prin promovarea prostituţiei şi a vânzării virginităţii pe bani? Totul era explicit. A fost atât de vulgar totul, ideea care doreşte să şocheze este mult mai periculoasa decat mesajul final".

"Încadrarea AP pentru acest film vi se pare ok?", a întrebat-o Monica Gubernat, membru CNA, pe reprezentanta Naţional TV.

"Toate aceste detalii sunt un pic explicite, dar cine a văzut emisiunea până la capăt cred că a avut de tras o concluzie", a mai spus Nicoleta Popa.

Radu Călin Cristea, membru CNA:

"Mesajul moral este destul de sofisticat şi nu cred că minorii au capacitatea să-l descifreze".

Nicoleta Popa, reprezentant Naţional TV:

"Mesajul acestei emisiuni este următorul: "orice problemă financiară ai avea-o în familie nu se rezolvă prin aceste căi necurate, apare acea şansă pe ultima sută de metrii din partea familiei, un ajutor nesperat".

Citeşte şi: 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus