Skip to main content

(P) Ce mai pregăteşte Bucataras.ro, site-ul culinar numarul 1, cu aproape 1.4 milioane de unici!

 

Publicitate

(P)Pe 20 decembrie, www.bucataras.ro va implini 5 ani, timp in care a reusit sa devina preferatul romanilor in zona culinara, cu peste 1.2 milioane de unici lunar. De fapt, pe nisa culinara, Bucataras.ro este lider la toate capitolele:

Vizitatori unici: 1,38 milioane in luna noiembrie, conform BRAT.ro

Vizualizari: 13,3 milioane de afisari in luna noiembrie, conform BRAT.ro - numar de retete: primul site culinar care a depasit 50.000 de retete

Facebook: pagina Bucataras.ro are 221.000 de fani cu aproximativ 80.000 activi, conform facebrands.ro

Bucataras.ro este partener oficial Yahoo, iar din luna octombrie a devenit si partener oficial Youtube, pe canalul Bucataras TV fiind in acest moment aproximativ 200 de emisiuni culinare de calitate.

“In majoritatea zilelor, traficul Bucataras.ro (medie 90-100.000 unici / zi) depaseste performantele cumulate ale principalilor 2 competitori, ceea ce nu face face insa decit sa sporeasca responsabilitatea echipei noastre.

Brandul Bucataras este inconjurat de foarte multa simpatie, fapt care ne onoreaza si in acest context gindim proiectele anului 2014, care se bazeaza tot pe interactivitate si inovatie", spun membrii echipei Bucataras.ro.

In acest moment punem la cale infiintarea Casei Bucatarasilor, un loc in care sa desfasuram actiuni dragute impreuna cu bucatarasii si partenerii nostri, precizează ei.

"Este un proiect pe cit de curajos, pe atit de vesel, caruia ii vom tine un jurnal permanent, si la care deja au aderat fara rezerve citiva dintre partenerii care ne-au fost alaturi pina acum. Pentru ca si-au dat seama ca punem suflet in tot ceea ce facem, iar toate proiectele noastre au avut eficienta! Casa Bucatarasilor va fi un loc cald, va avea o bucatarie foarte moderna unde vom sustine de la cursuri de gatit, prezentari de produse, degustari, seminarii de fotografie culinara pina la alte evenimente foarte interesante, in aceeasi nota vesela care se gaseste pe site”.

“Sintem singurul site care nu apartine unui publisher mare din .ro, dar care a reusit performanta sa se plaseze constant in primele 30 de siteuri din Romania, bazindu-se pe un trafic organic”, a spus Irina Roman, managing partner Bucataras.ro.

Bucatarasii incheie anul in nota proiectelor interactive desfasurate practic pe tot parcursul lui 2013. Astfel, din 10 decembrie, ei vor impodobi bradutul, iar toti cei care vor duce la capat operatiunea vor gasi, pe 25, o cutiuta cu un cadou sub pomul de Craciun pozitionat pe wall-ul fiecaruia (platforma de comunitate bucataras.ro are o structura tip facebook). La click pe aceasta, bucatarasii vor descoperi cadoul de la Mos pentru ca au fost cuminti si veseli tot anul.

Este un proiect simpatic, care si anul trecut s-a bucurat de succes, foarte multi membri ai celei mai frumoase comunitati culinare fiind rasplatiti cu cadouri de catre Mos Craciun.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus