Skip to main content

PRESA DE AZI. Academia Cațavencu, cu „Che GuePonta” pe prima pagină: „Viva la Involucion”. Adevărul, cu Pungeștiul, EVZ-ul cu Bolcaș

 

Capturaţi ecranul complet 16.12.2013 091414.bmp
Antisemti, Antilustație, AntiDNA, AntiCNSAS. Astfel a fost caracterizat Lucian Bolcaș, cel care se vrea judecător la Curtea Constituțională. Adevărul spune „adevărul” despre evenimentele de la Pungești, iar Academia Cațavencu îl prezintă pe Victor Ponta în rol de Che Guevara, sub titlul „Viva la Involucion”.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

 

  • Adevărul: Americanii, gazele și moldovenii. Publicația spune că prezintă „adevărul despre evenimentele de la Pungești”
  • Evenimentul zilei spune povestea lui Lucian Bolcaș, pe care îl prezintă drept un Antisemit, AntiDNA, Antilustrație și AntiCNSAS. „Omul lui Vadim care se vrea judecător la Curtea Constituțională”.
  • România liberă publică pe prima pagină un interviu cu Monica Macovei. „M-a întristat atacul lui Traian Băsescu”, declară europarlamentarul.
  • Academia Cațavencu deschide ediția din această săptămână cu Victor Ponta, Liviu Dragnea și Dan Voiculescu, în rol de antirevoluționari. Viva la Involucion, titrează publicația de satiră. „La 24 de ani de la Evenimentele din decembrie, un grup infracțional (bine) organizat încearcă o nouă Reoluție. De data asta, nu a poporului, ci împotriva lui”

academia

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu