Skip to main content

PRESA DE AZI. Academia Caţavencu, cu „Che GuePonta” pe prima pagină: „Viva la Involucion”. Adevărul, cu Pungeştiul, EVZ-ul cu Bolcaş

 

Capturaţi ecranul complet 16.12.2013 091414.bmp

Antisemti, Antilustaţie, AntiDNA, AntiCNSAS. Astfel a fost caracterizat Lucian Bolcaş, cel care se vrea judecător la Curtea Constituţională. Adevărul spune „adevărul” despre evenimentele de la Pungeşti, iar Academia Caţavencu îl prezintă pe Victor Ponta în rol de Che Guevara, sub titlul „Viva la Involucion”.

Paginademedia.ro prezintă cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • Adevărul: Americanii, gazele şi moldovenii. Publicaţia spune că prezintă „adevărul despre evenimentele de la Pungeşti”
  • Evenimentul zilei spune povestea lui Lucian Bolcaş, pe care îl prezintă drept un Antisemit, AntiDNA, Antilustraţie şi AntiCNSAS. „Omul lui Vadim care se vrea judecător la Curtea Constituţională”.
  • România liberă publică pe prima pagină un interviu cu Monica Macovei. „M-a întristat atacul lui Traian Băsescu”, declară europarlamentarul.
  • Academia Caţavencu deschide ediţia din această săptămână cu Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Dan Voiculescu, în rol de antirevoluţionari. Viva la Involucion, titrează publicaţia de satiră. „La 24 de ani de la Evenimentele din decembrie, un grup infracţional (bine) organizat încearcă o nouă Reoluţie. De data asta, nu a poporului, ci împotriva lui”

academia

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus