Skip to main content

PRESA DE AZI. Ultimul număr din Academia Cațavencu pe 2013: Care sunt televiziunile care colindă Guvernul

 

ultimul nr academia catavencu pe 2013Revista de satiră Academia Cațavencu încheie anul 2013 cu o ediție "în spiritul sărbătorilor". "Lăudăm și cântăm și ne bucurăm" spun "colingătorii" Guvernului Ponta, pe prima pagină a săptămânalului, într-o caricatură în stilul caracteristic.

Publicitate

"Te-ai săturat de corul de colingători? Ți se apleacă de toată carnea pe care ți-o bagă ei pe gât, în post sau pe post? Atunci citește singura revistă cu ouă din România: Academia Cațavencu. Ne revedem în 2014. Nu?", stă scris pe prima pagină a revistei.

RECLAME DE SEZON. Reclama Lidl cu sarmale a împânzit ziarele de astăzi. Lanțul de magazine își promovează oferta de "carne tocată de porc" "pentru sarmale ca carte" e prima pagină a patru ziare: Adevărul, Click, Libertatea, Ring.

Subiectul Revoluției din decembrie 1989 este tratat pe prima pagină de două publicații cu apariție cotidiană: Evenimentul zilei și Jurnalul Național.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, prima pagină a ziarelor de astăzi: 

  • Evenimentul zilei își deschide edția de astăzi cu un amplu articol despre "Revoluționarii - vedetă ai României". Cotidianul răspunde la întrebarea "Ce au fost și ce au ajuns actorii principali din '89". Ziarul are pe prima pagină fotografii cu Mircea Dinescu, Ion Caramitru, Gelu Voican Voiculescu, Bebe Ivanovici și Dumitru Dincă". 
  • "Teroriștii din decembrie '89: Luptătorii din "Rezistență", este titlul de pe prima pagină a Jurnalului Național
  • România liberă are pe prima pagină un interviu cu Dan Dima, specialist în diplomație publică și consilier la Cancelaria Președinției. "Pe vremea lui Ceaușescu, România avea o imagine mai bună", titrează România liberă, pe prima pagină. 

Screen Shot 2013-12-23 at 10.21.39 AM

  • Gazeta Sporturilor are pe prima pagină un titlu îndrăzneț - "Păpuși gonflabile" - pentru "o analiză dură a lui Dan Udrea la capătul unuia dintre cele mai scandaloase sezoane în materie de arbitraj". 
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu