Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele pun tunul pe parlamentari: „Republica penalilor”

 

captura evz
Ziarele centrale au deschis edițiile de astăzi cu știrea zilei de ieri despre modificările din Codul Penal care i-ar scoate pe parlamentarii corupți de sub ancheta DNA. Republica penalilor, titrează Evenimentul zilei de astăzi.

Publicitate

Toate ziarele generaliste, mai puțin Jurnalul Național, trag un semnal de alarmă în legătură cu mutarea surpriză a parlamentarilor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Evenimentul zilei: Republica penalilor. Deputații au modificat Codul Penal, fără avizul CSM, și au decis că parlamentarii au imunitate la anchetele de corupție.
  • Banditism de stat în Parlamentul României, titrează Adevărul. Parlamentarii pregătesc o lege de amnistiere și grațiere a faptelor de corupție, cu dedicație pentru Adrian Năstase. În paralel, ei și-au asigurat, prin modificarea Codului Penal, o imunitate aproape absolută.
  • România liberă: Ziua cea mai neagră a luptei anticorupție. Parlamentarii și-au asigurat imunitate împotriva ANI și DNA.
  • Pe de altă parte, Jurnalul Național are pe prima pagină un subiect cu Gigi Becali (Gigi Becali a fost condamnat la secret) și altul cu comisia CEC Bank.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Comunistul Iliescu ne-a dat inapoi cu 25 de ani cu mineriadele. Comunistul Ponta e drept doar cu 10-15 ani cu marsaviile lui. Ma intreb cum mama dracului i-am votat si le-am dat atata putere. Cum am fost orbiti si am uitat cum se striga jos comunismul? Cum naiba am adus comunistii la putere si cu 70%? Sa fure, sa persecute, sa ne minta in fata si sa ne aduca drept cadou de Craciun o noua Mineriada politica? Asta e blestemul lui Ceausescu pen ca l-am omorat in ziua de Craciun. A venit un alt comunist mai mincinos, mai obsedat de putere si care ne va distruge incet incet pe toti, el conducatorul celui mai "cinstit" guvern!!!

Trimite un comentariu