Skip to main content

Raportul TVR se dezbate azi în plen. Votul negativ însemnă demiterea lui Claudiu Săftoiu, șeful TVR

 

tvrRaportul TVR va fi votat astăzi în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților, potrivit ordinii de zi a ședinței comune a celor două camere ale Parlamentului. Respingerea raportului de activitate echivalează cu demiterea președintelui-director general al SRTV, Claudiu Saftoiu.

Publicitate

"Raportul de activitate al Societăţii Române de Televiziune (SRTV) pe anul 2012", se află pe ordinea de zi a ședinței comune a Senatului și Camerei Deputaților, cu mențiunea "Se dezbate sub rezerva primirii raportului suplimentar".

Plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului ar urma să înceapă după ora 14.30.

Presa de astăzi a scris că se încearcă înlocuirea lui Claudiu Săftoiu de la conducerea TVR. "USL încearcă să-l înlocuiască astăzi pe Claudiu Săftoiu de la şefia TVR", scrie Gandul.info, care citează surse din PNL.

"Potrivit acestora, subiectul a fost discutat în întâlnirea de luni dintre Crin Antonescu şi Victor Ponta de la Senat", scrie Gândul.info.

HotNews scrie că, potrivit unor sure din mediul politic, există și posibilitatea forțării demisiei lui Săftoiu, fără votul din plen.

"Potrivit acestor surse, se incearca evitarea respingerii raportului de activitate a TVR pentru a nu periclita procesul de concedieri masive din televiziunea publica", notează HotNews.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu