Skip to main content

RCS&RDS plănuieşte să lanseze serviciul de distribuţie TV pe internet, sub marca "Digi Online"

 

rcs rdsCompania RCS&RDS a solicitat înregistrarea mărcii "Digi Online" şi plănuieşte să lanseze serviciul de distribuţie de televiziuni prin intermediul internetului, scrie Mediafax, care citează surse din media.

Publicitate

În data de 12 noiembrie, RCS&RDS a solicitat Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) înregistrarea mărcii "Digi Online", cu două forme de reproducere grafică.

RCS&RDS a solicitat înregistrarea acestor mărci pentru clasele "Telecomunicaţii", "Publicitate" şi "Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale".

Pe 1 octombrie, RCS&RDS a înregistrat domeniul digi-online.ro.

Surse din industria media au declarat, pentru Mediafax, că RCS&RDS plănuieşte să se lanseze în distribuţia online de televiziuni, acesta fiind singurul serviciu care-i lipseşte din portofoliu.

Până în prezent, RCS&RDS nu a depus la Consiliul Naţional al Audiovizualului documentaţia pentru obţinerea unui aviz în baza căruia va putea lansa acest serviciu, mai scrie Mediafax.

Despre RCS&RDS

  • În prezent, RCS&RDS oferă servicii de cablu TV, DTH (direct-to-home), internet, telefonie fixă şi mobilă.
  • În ultimii ani, RCS&RDS şi-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deţine televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile locale aferente), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel).
  • De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.
  • În plus, RCS&RDS plănuieşte să intre pe piaţa de radio din România. În acest sens, săptămâna trecută, la un concurs organizat de Consiliul Naţional al Audiovizualului, RCS&RDS a câştigat trei frecvenţe de radio - în Sibiu, Sighişoara şi Reşiţa - pentru a lansa postul generalist Digi FM, după cum Paginademedia.ro a scris AICI
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    Sa il puna Teszari pe George Orbean si Cristina Popescu la conducerea acestui nou serviciu, ca au dovedit cat de CAPABILI au fost. Mai mult decat atat, pe domnisoara, fost manager, inca nu au dat-o inca afara, asa ca e mai simplu, cu transferul.......
  • Cristian Cristian
    Exista serviciu IPTV si la RCS-RDS, insa in stire nu se pomenea de acesta ci de un serviciu de continut online similar cu Voyo, Antena Play, TVR Plus si... Dolce Web TV.
    Daca te referi la telefonul Digi.Mobil sa stii ca semnalul la Metrou in Bucuresti este mai bun la Digi decat la Cosmote.
  • adi adi
    Romtelecom are de 3 ani IPTV!S-a trezit si Digi!Mai bine vad ce fac cu semnalul la telefon ca sunt vai de capul lor !

Trimite un comentariu

sus