Skip to main content

Totul e permis revine la Antena 1, cu un nou prezentator și o altă zi de difuzare

 

Copyright Gabriela Arsenie
Copyright Gabriela Arsenie

Publicitate

Show-ul Totul e permis revine la Antena 1 din luna ianuarie, dar cu un nou prezentator, o altă zi de difuzare și reguli noi. În plus, dacă până acum show-ul avea invitați actori, de-acum concurenții sunt vedete din show-biz precum Andreea Bălan, Daniela Crudu, Pepe și Jean de la Craiova.

Show-ul de comedie a intrat într-o pauză în luna octombrie, după ce fusese înlocuit, miercurea, cu Te cunosc de undeva.

Locul fostului prezentator Alexandru Ion va fi luat de către Cosmin Seleși, iar show-ul va fi difuzat duminica, 5 ianuarie, de la ora 20.30.

O altă noutate din noul sezon ține de regulament. Dacă până acum se păstrau de la o ediție la alta doar căpitanii celor două echipe - componența echipelor schimbându-se, indiferent de rezultatul final -, din luna ianuarie a lui 2014 rămâne în joc echipa care câștigă cele mai multe probe.

Totul e permis este o emisiune ce are la bază teme din actorie, precum mima sau imporivizația, proba de foc fiind aceea a planului înclinat la 22,5 grade, pe suprafața căruia concurenții vor improviza pe o temă dată, la indicațiile prezentatorului.

La “Totul e permis” cei opt concurenți sunt împărțiți în două echipe conduse de câte un căpitan. Concurenții ediției din 5 ianuarie sunt: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Pepe, Lucian Ghimiși (căpitan), respectiv Alina Pușcaș, Daniela Crudu, Jean de la Craiova și Cătălin Bordea (căpitan).

Antena 1 a difuzat în toamnă doar trei ediții din show-ul Totul e permis, după care a fost înlocuit cu Te cunosc de undeva. Producția nu a fost un succes în audiențe, după cum paginademedia.ro a scris pe larg AICI. Cele trei ediții au fost ocupat locurile doi sau trei în audiențe. Cea mai urmărită ediție a fost prima, cu 941.000 de telespectatori la nivel național.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asteptam cu atata nerabdare emisiunea. Dar m-am dezumflat repede. Ati bagat "artistii de serviciu" de care ne-am saturat!!! Sunt atatia actori tineri care merita promovati. Pacat ca nu-i folositi!
  • draga protopopescu, am fost de acord cu tine la multe comentarii, dar de data asta nu o sa fiu si o sa te contrazic. cosmin selesi nu-i datoreaza NIMIC emilie vlad(vezi, chiar stiu despre ce emilia e vorba). nu ea l-a propus pe cosmin selesi ca prezentator, nu ea s-a batut pentru el. altcineva l-a propus pe selesi pentru ca erau disperati ca nu gasesc prezentator si nimeni nu s-a luptat pentru el. emilia vlad doar a spus ca da, e o propunere ok. nu ea s-a batut cu giuliano doman sa il accepte pe selesi. acesta a fost convins in primele 2 minute pentru ca nu avea alt prezentator, era disperat si era presat din intact sa inceapa emisiunea. e adevarat ca doman nu il place pe selesi, dar a spus ok, el este prezentatorul. iar cand intactul a vazut proba lui selesi au spus: da, el e noua vedeta din trust,lui ii dam emisiunea. asta a fost tot. n-a fost nicio lupta. nimeni nu se poate bate cu pumnii in piept ca "eu l-am facut pe selesi vedeta" pentru ca selesi a avut o emisiune decenta si la national cand prenzenta matinalul si la tvr cand prezenta o emisiune de copii. selesi s-a facut singur vedeta pentru ca e capabila si amuzant. poate nu asa amuzant ca bartos, dar e mult peste alti prezentatori de pe piata. am auzit si eu ca aceasta femeie se lauda pe piata ca ea l-a facut pe selesi vedeta, dar ar trebui sa-i fie rusine. nu ma crezi? intreba-l pe producatorul general si pe cei din intact cat a trebuit emilia vlad sa se lupte pentru el. asta daca nu cumva te cheama chiar emilia vlad. nu de alta dar textul" nu este nici talentat ca bartos, nici spontan si nu are nici scenaristii din pro " l-am auzit si la ea si il vinde pe unde poate(ca sa discrediteze antena desi si-a luat cateva mii de euro de la ei), inclusiv prin sms-urile de amenintare pe care le-a trimis echipei dupa ce a plecat iar in pro. mare profesionista...mare. stiu, o sa spui ca sunt mare antenist. gresit. e o cloaca de neprofesionisti, dar nu are rost sa spunem minciuni pe piata.
  • nu zice nimeni ca Bartos e mai breaz. doar ca este clar ca vrea sa il imite pe Bartos si nu pera ii iese. daca era la fel de talentat ajungea vedeta Pro. asa, a fost pescuit din negura uitarii si adus sa prezinte TCDU. sigur ca pentru Antena era un mare pas inainte asa ca au sarit pe el si cu alte emisiuni de divertisment. pacat ca nu poate mai mult, asa in particular e un tip ok.
  • Bine ca e Bartos amuzant ... poti sa-l iei cu tine in pat dar nu vad ce are a face unul cu celalalt.
    Ori esti un postac al PRO-ului( la fel cum si Antena are postacii ei ... restul nu prea conteaza) si n-ai gasit in galetusa cu replici decat comentariul asta penibil( comparand de exemplu cu Pavel Bartos care nu-i asa, e foarte spontan ... destul de slabut), esti cel mai bun prieten al lui Bartos sau esti chiar Bartos( si deci frustrat si nici chiar atat de spontan cum spune lumea).
  • selesi e un mascarici plin de invidie pe pavel bartos. daca nu era emilia, prima producatoare de la Te cunosc sa se bata pentru el era uitat undeva departe. problema lui este ca forteaza prea tare poantele. nu este nici talentat ca bartos, nici sponta si nu are nici scenaristii din Pro. asa ca o sa faca o mascareala si din aceatsa emisiune. succces maimutoiule.
  • Trebuiau să strice cumva și emisiunea asta. Chiar era ok cu actori, dar prostimii ii trebuie cancan. Din ce am văzut în promo, o sa le iasa ceva ca la kapatos.

Trimite un comentariu