Skip to main content

VIDEO. Bogdan Naumovici, producător la un show de improvizaţie, cu Bobonete şi Văncică, alias Celentano din Las Fierbinţi

 

Impro v Show

Publicitate

Publicitarul Bogdan Naumovici se implică şi în stand-up comedy. Naumovici este producătorul Improshow, un spectacol prezentat de Mihai Bobonete care va avea avanpremiera pe 23 ianuarie.

Show-ul adună, spune Naumovici "naţionala de improvizaţie" şi îi pune pe afiş, pe lângă Mihai Bobonete, nume precum Adrian Văncică (alias Celentano din Las Fierbinţi), Micutzu, Claudiu Maier şi Mihaela Sârbu.

Ce face Bogdan Naumovici pentru show şi cum a ajuns să producă un spectacol de improvizaţie?

Paginademedia.ro vă prezintă un interviu cu publicitarul (care a scris şi câteva episoade din Las Fierbinţi, nefilmate încă), dar şi câteva secvenţe dintr-un spectacol demonstrativ ImprovShow.

Naumovici, în interviul acordat Paginademedia.ro:

"Promovăm un etertainment de familie. Vreau să demonstrez că se poate face umor de calitate, să promovez acest concept de spectacol.

Actorii preiau idei din public şi improvizează. Aşa se face că temele sunt diferit la fiecare reprezentaţie. Nu sunt două la fel şi sperăm că vom crea un public pentru acest gen de show.

Sezonul începe cu avanpremiera din 23 ianuarie, la sala Epika de la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Lunea, de la orele 20.00, o dată la două săptămâni, Mihai Bobonete şi şase improvizatori, selectaţi din cei 18 care alcătuiesc echipa Improvshow, vor ţine un show de 75 de minute, acompaniaţi de un pianist.

Naumovici: Bobonete e un fel de Piţurcă, iar eu un fel de Mircea Sandu. Fără ataşamentele negative

Petrişor Obae: Ce este ImprovShow? Pe afiş sunt oameni care fac stand-up comedy.

bogdan-naumovici1Bogdan Naumovici: Este diferit de stand-up comedy. Se dă o temă, din sală şi se face improvizaţie. Publicul este implicat direct în spectacol.

Joci şi tu?
Nu, eu doar sunt producător.

Ce faci, ca producător?
Adun resursele de care este nevoie pentru show, le pun cap la cap, caut sponsorii, mă asigur că va fi public în sală. Tot ce ţine de partea de producţie.

Bobonete e asociatul meu: el este antronorul, eu sunt şeful federaţiei. Bobonete e un fel de Piţurcă, iar eu sunt Mircea Sandu, păstrând proporţiile şi lăsând la o parte ataşamentele negative.

Am şi scris câteva episoade din Las Fierbinţi, dar care nu s-au filmat încă

Cum ai ajuns să produci show-ul?
M-a chemat Bobonete. Improvshow se doreşte un spectacol de ţinută înaltă, care presupune resurse. Bobonete şi cu cei de la Mall-ul din Băneasa (că acolo se vor ţine spectacolele, şi ei sunt parteneri) s-au gândit că un om de publicitate ar fi potrivit pentru a produce show-ul.

Am lucrat cu Bobonete la zeci de spoturi pentru Nutline. Sunt apropiat într-un fel şi de Las Fierbinţi. Mi-a povestit şi am fost atras de proiect, aşa că ne-am asociat, ne-am făcut şi o firmă şi i-am dat drumul.

Spui că eşti într-un fel apropiat de Las Fierbinţi. Cum?
Cu Las Fierbinţi am început simplu, ca telespectator, apoi ca fan. Apoi am colaborat cu Dragoş Buliga (cu care am lucrat în publicitate) şi au fost discuţii să şi scriu ceva. Am şi scris câteva episoade, dar care nu s-au filmat încă, din câte ştiu. Am şi apărut în serial, într-un rol episodic.

Improvshow a fost o idee bună, aşa că a fost un gest firesc să mă implic.

I-ai cunoscut în Las Fierbinţi?

Mihai Rait a jucat şi el în campania Nutline, de acum trei ani, iar pe Văncică îl ştiu de cel mai mult timp, pentru că a fost eroul campaniilor Bergenbier, care a debutat cu el legat de pat, în cătuşe roz, trezindu-se cu o pereche de chiloţi uriaşi în pat. Apoi, Văncică a jucat în zeci de filmuleţe pentru Ziua bărbatului.

Pe ceilalţi din echipă i-am cunoscut, pe unii dintre ei, la repetiţii. Pe alţii îi ştiu din show-urile de improvizaţie pe care le fac, cum ar fi Micutzu şi Costel.

Vom avea şi un invitat special. Din câte ştiu, au confirmat că vin deja Smiley, Pavel Bartoş şi Răzvan şi Dani

Cum decurge show-ul?
În fiecare spectacol, sunt aleşi şase actori din echipa de 18. Pe scenă vor fi actorul, Bobonete şi pianistul. Aici apare primul lucru interesant, că niciodată nu vor fi aceeaşi şase.

Actorii preiau idei din public şi improvizează. Aşa se face că temele sunt diferit la fiecare reprezentaţie. Nu sunt două la fel şi sperăm că vom crea un public pentru acest gen de show.

La fiecare show vom avea şi un invitat special. Din câte ştiu, au confirmat că vin deja ca invitaţi Smiley, Pavel Bartoş şi Răzvan şi Dani.

Spectacolele nu conţin nimic vulgar. Poţi să vii şi cu copiii

Mai e ceva: specacolele nu conţin nimic vulgar. Poţi să vii şi cu copiii, nu e o problemă. Promovăm un etertainment de familie. Vreau să demonstrez că se poate face umor de calitate, să promovez acest concept de spectacol.

Veţi intra şi pe TV?
Cel puţin în primul sezon, nu cred. Vreau, mai întâi, să impun un tip de spectacol, un brand, să fie cum e spectacolul lui Bănică de Crăciun. Să văd că există o apetenţă a publicul pentru acest gen. Întâi să fie un produs bun, de succes şi apoi mai vorbim.

Câteva fragmente din spectacolul demonstrativ ImprovShow:

ImprovShow - Telecomanda

ImprovShow - Braţele

ImprovShow - Decor Viu

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus