Skip to main content

VIDEO. Bogdan Naumovici, producător la un show de improvizație, cu Bobonete și Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți

 

Impro v Show

Publicitate

Publicitarul Bogdan Naumovici se implică și în stand-up comedy. Naumovici este producătorul Improshow, un spectacol prezentat de Mihai Bobonete care va avea avanpremiera pe 23 ianuarie.

Show-ul adună, spune Naumovici "naționala de improvizație" și îi pune pe afiș, pe lângă Mihai Bobonete, nume precum Adrian Văncică (alias Celentano din Las Fierbinți), Micutzu, Claudiu Maier și Mihaela Sârbu.

Ce face Bogdan Naumovici pentru show și cum a ajuns să producă un spectacol de improvizație?

Paginademedia.ro vă prezintă un interviu cu publicitarul (care a scris și câteva episoade din Las Fierbinți, nefilmate încă), dar și câteva secvențe dintr-un spectacol demonstrativ ImprovShow.

Naumovici, în interviul acordat Paginademedia.ro:

"Promovăm un etertainment de familie. Vreau să demonstrez că se poate face umor de calitate, să promovez acest concept de spectacol.

Actorii preiau idei din public și improvizează. Așa se face că temele sunt diferit la fiecare reprezentație. Nu sunt două la fel și sperăm că vom crea un public pentru acest gen de show.

Sezonul începe cu avanpremiera din 23 ianuarie, la sala Epika de la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Lunea, de la orele 20.00, o dată la două săptămâni, Mihai Bobonete și șase improvizatori, selectați din cei 18 care alcătuiesc echipa Improvshow, vor ține un show de 75 de minute, acompaniați de un pianist.

Naumovici: Bobonete e un fel de Pițurcă, iar eu un fel de Mircea Sandu. Fără atașamentele negative

Petrișor Obae: Ce este ImprovShow? Pe afiș sunt oameni care fac stand-up comedy.

bogdan-naumovici1Bogdan Naumovici: Este diferit de stand-up comedy. Se dă o temă, din sală și se face improvizație. Publicul este implicat direct în spectacol.

Joci și tu?
Nu, eu doar sunt producător.

Ce faci, ca producător?
Adun resursele de care este nevoie pentru show, le pun cap la cap, caut sponsorii, mă asigur că va fi public în sală. Tot ce ține de partea de producție.

Bobonete e asociatul meu: el este antronorul, eu sunt șeful federației. Bobonete e un fel de Pițurcă, iar eu sunt Mircea Sandu, păstrând proporțiile și lăsând la o parte atașamentele negative.

Am și scris câteva episoade din Las Fierbinți, dar care nu s-au filmat încă

Cum ai ajuns să produci show-ul?
M-a chemat Bobonete. Improvshow se dorește un spectacol de ținută înaltă, care presupune resurse. Bobonete și cu cei de la Mall-ul din Băneasa (că acolo se vor ține spectacolele, și ei sunt parteneri) s-au gândit că un om de publicitate ar fi potrivit pentru a produce show-ul.

Am lucrat cu Bobonete la zeci de spoturi pentru Nutline. Sunt apropiat într-un fel și de Las Fierbinți. Mi-a povestit și am fost atras de proiect, așa că ne-am asociat, ne-am făcut și o firmă și i-am dat drumul.

Spui că ești într-un fel apropiat de Las Fierbinți. Cum?
Cu Las Fierbinți am început simplu, ca telespectator, apoi ca fan. Apoi am colaborat cu Dragoș Buliga (cu care am lucrat în publicitate) și au fost discuții să și scriu ceva. Am și scris câteva episoade, dar care nu s-au filmat încă, din câte știu. Am și apărut în serial, într-un rol episodic.

Improvshow a fost o idee bună, așa că a fost un gest firesc să mă implic.

I-ai cunoscut în Las Fierbinți?

Mihai Rait a jucat și el în campania Nutline, de acum trei ani, iar pe Văncică îl știu de cel mai mult timp, pentru că a fost eroul campaniilor Bergenbier, care a debutat cu el legat de pat, în cătușe roz, trezindu-se cu o pereche de chiloți uriași în pat. Apoi, Văncică a jucat în zeci de filmulețe pentru Ziua bărbatului.

Pe ceilalți din echipă i-am cunoscut, pe unii dintre ei, la repetiții. Pe alții îi știu din show-urile de improvizație pe care le fac, cum ar fi Micutzu și Costel.

Vom avea și un invitat special. Din câte știu, au confirmat că vin deja Smiley, Pavel Bartoș și Răzvan și Dani

Cum decurge show-ul?
În fiecare spectacol, sunt aleși șase actori din echipa de 18. Pe scenă vor fi actorul, Bobonete și pianistul. Aici apare primul lucru interesant, că niciodată nu vor fi aceeași șase.

Actorii preiau idei din public și improvizează. Așa se face că temele sunt diferit la fiecare reprezentație. Nu sunt două la fel și sperăm că vom crea un public pentru acest gen de show.

La fiecare show vom avea și un invitat special. Din câte știu, au confirmat că vin deja ca invitați Smiley, Pavel Bartoș și Răzvan și Dani.

Spectacolele nu conțin nimic vulgar. Poți să vii și cu copiii

Mai e ceva: specacolele nu conțin nimic vulgar. Poți să vii și cu copiii, nu e o problemă. Promovăm un etertainment de familie. Vreau să demonstrez că se poate face umor de calitate, să promovez acest concept de spectacol.

Veți intra și pe TV?
Cel puțin în primul sezon, nu cred. Vreau, mai întâi, să impun un tip de spectacol, un brand, să fie cum e spectacolul lui Bănică de Crăciun. Să văd că există o apetență a publicul pentru acest gen. Întâi să fie un produs bun, de succes și apoi mai vorbim.

Câteva fragmente din spectacolul demonstrativ ImprovShow:

ImprovShow - Telecomanda

ImprovShow - Brațele

ImprovShow - Decor Viu

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu