Skip to main content

VIDEO. SpotON. Morocănosul de la Mercador are vecini noi, iar Alex Papadopol vrea acțiune pe internet

 

Morocanosul de la Mercador

Publicitate

Morocănosul cu bormașina de la Mercador are vecini noi și nu e încântat deloc. Alexandru Papadopol este erou într-o reclamă la internetul Digi, iar Temișan și Monica Davidescu se pregătesc de sărbători cu Lidl.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noile spoturi publicitare apărute peste weekend. Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

 

  • Morocănosul veci cu bormașina de la Mercador a ajuns la cel de-al patrulea spot pe TV. După ce a scăpat de foștii vecini care ascultau rock alternativ la maximum, acum morocănosul are vecini noi, părinți cu doi copii, băiețel și fetiță. Iar copiii fac „hopa, țopa, hopa, țopa, țopa!”. Așa că vecinul s-a gândit să le cumpere o sanie, ca să se mai joace și pe afară.
  • Digi promovează noua viteză de internet cu un nou clip publicitar în care personajul principal este Alex (actorul Alex Papadopul), „un erou de comedii, drame și telenovele”, căruia îi lipsește acțiunea.
  • Lidl a intrat în spiritul sărbătorilor cu un spot de familie, cu Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fetița lor, alături de bucătarul Antonio.

Mercador - Vecini noi

Dedeman - Familia

Digi - Alex

Granini - Fructele

Lidl România - Familia Temișan

Seenow - Programe

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu